Uleiul de ricin are rolul de a stimula cresterea rapida a parului, intarind totodata firul de par. Sfaramate si adaugate in samponul vostru obisnuit, pilulele contraceptive pot ajuta la regenerarea si intarirea firului de par. De asemenea, rozmarinul este o planta asociata in mod frecvent cu aspectul neted si stralucitor al parului.

Jude C. Todd, autorul cartii “"Jude's Herbal Home Remedies: Natural Health, Beauty and Home-Care Secrets” este cel care spune ca amestecul obtinut din jumatate de lingurita de ulei esential de salvie, jumatate de lingurita de ulei esential de arnica si 10 lingurite de ulei de avocado are un efect pozitiv asupra ritmului de crestere a parului. Intr-un recipient sau o sticla inchisa ermetic, ingredientele se amesteca prin agitare. Cu o cantitate minima din acest amestec se efectueaza un masaj usor al pielii capului. Uleiul se lasa jumatate de ora pentru a actiona dupa care scalpul si parul se spala bine cu sampon si se clateste cu apa din abundenta.

Rozmarinul este o planta asociata in mod frecvent cu aspectul neted si stralucitor al parului, dar si cu regenerarea si cresterea rapida a acestuia. Are de asemenea rolul de a combate matreata, una din cauzele caderii parului. Intr-un vas cu apa adauga cateva frunze de rozmarin si lasa-le sa fiarba timp de 10 minute. Dupa ce solutia s-a racit usor, iti poti limpezi parul cu ea. Las-o sa actioneze timp de 5-10 minute, apoi clateste-ti bine parul cu apa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Specialistii de pe site-ul home-remedies-site.com sunt de parere ca pilulele contraceptive pot ajuta la regenerarea si intarirea firului de par. Sfarama cateva astfel de pastile si adauga-le in samponul pe care obisnuiesti sa il folosesti de obicei.

Trebuie totodata sa tii cont de niste reguli esentiale in ingrijirea parului. Perie parul cu blandete si evita periajul atunci cand este ud. In timpul spalarii parului maseaza bine pielea capului pentru a stimula circulatia optima a sangelui la nivelul pielii. Tot pentru a favoriza oxigenarea scalpului, pieptanarea parului dimineata si seara este esentiala. Pentru multe dintre noi taierea varfurilor poate parea un gest inutil atunci cand doresti un par cat mai lung. Taierea varfurilor are insa rolul de a intari firul de par, inlesnindu-i o crestere puternica si sanatoasa. Totodata, varfurile trebuie taiate in mod regulat pentru a preveni efectul de despicare.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri