4 Noiembrie 2010 publicat în Lifestyle 233 share-uri

Sufletele pereche sunt sufletele si oamenii deosebiti cu care legam relatii, comuniuni si iubiri care trec prin timp si spatiu...

Nu trebuie neaparat sa traiesti o poveste de iubire cu sufletul tau pereche, nu trebuie ca sufletul tau pereche sa fie de sex opus, nu trebuie neaparat te casatoresti sau sa ramai impreuna cu el. Sufletul pereche poate fi un prieten, o sora, frate, o ruda, o cunostinta, un om deosebit, etc. ll poti avea alaturi pret de 30 de de ani sau pret de 3 ore. Insa impactul sufletului pereche in evolutia ta spirituala este covarsitor, imposibil de uitat. Influenta sa este una de factura pozitiva. Sufletele pereche sunt sufletele si oamenii deosebiti cu care legam relatii, comuniuni si iubiri care trec prin timp si spatiu... Daca simtim totusi anumite piedici, sentimente negative sau daca intalnirea cu el ne provoaca suferinta atunci probabil ca am confundat intalnirea cu sufletul pereche cu o intalnire karmica. Intalnirile karmice pot fi si negative.

Caci da, exista mai mult tipuri de suflete pereche si mai multe tipuri de relatii pe care le stabilim cu aceste suflete, fara sa fie neaparat o poveste de iubire. Exista mai multe clasificari ale sufletelor pereche. Prima imparte sufletele pereche in trei categorii: suflete pereche gemene, suflete pereche camarade si suflete pereche flacara gemene. Conform celei de-a doua clasificari, sufletele pereche sunt de trei tipuri: suflete pereche karmice, suflete pereche surori, suflete pereche varfuri. Am luat in discutie in articolul de astazi cele trei nivele ale sufletelor pereche, urmand ca intr-un articol viitor sa dezbatem si tipologia sufletelor pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi

Cele trei nivele ale sufletelor pereche:

Nivelul 1: Imaginea ta reflectata - Sufletele pereche de acest tip pot veni de-a lungul existentei tale intr-un mod neasteptat, ciudat, rapid si rascolitor. Situatiile, evenimentele si intamplarile din viata noastra incep sa se schimbe pentru a inlesni momentul intalnirii celor doua suflete pereche. Acest nivel este unul dintre cele mai puternice si intense nivele ale sufletelor pereche. Dorintele, interesele si asteptarile pe care cele doua persoane le au in viata sunt de multe ori identice sau foarte asemanatoare. La acest nivel, cele doua persoane vor observa ca simt si gandesc la fel, in multe dintre cazuri una dintre acestea fiind capabila chiar sa continue o fraza din punctul in care cealalta a intrerupt-o. Fiecare din cele doua suflete este o oglinda, o oglinda in care fiecare, chiar daca nu neaparat asemanator cu celalalt, isi vede propria reflexie. Cei doi se afla pe aceeasi lungime de unda si isi accepta firesc si cu iubire vulnerabilitatile si punctele forte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri