28 Octombrie 2010 publicat în Lifestyle 72 share-uri

Numarul Revelator al Compatibilitatii iti dezvaluie care este gradul de compatibilitate cu partenerul de viata, ce puncte forte si puncte slabe are relatia voastra, care sunt prioritatile si principiile de functionare ale cuplului, care sunt acele aspecte ale relatiei voastre in care ar trebui sa investiti mai mult pentru a avea o relatie fericita si implinita.

Ce fel de relatie ai cu partenerul? Satisfacatoare, minunata, indecisa, turbulenta, pe punctul de a intra in criza? Si cat de compatibila esti cu partenerul tau? Mult, putin, aproape deloc? Compatibilitatea este cea care sudeaza cuplurile si face ca doi oameni diferiti sau asemanatori ca structura a personalitatii sa se bucure de o relatie armonioasa si implinita. Compatibilitatea este ingredientul secret care face ca o iubire mare sa nu se stinga nici dupa trei ani de zile, nici dupa 10, nici dupa 20… Compatibilitatea face ca doua persoane sa isi tolereze si sa isi accepte defectele si calitatile, iubindu-se, respectandu-se si admirandu-se asa cum sunt. Numerele iti pot dezvalui o parte din secretele compatibilitatii. Numerologia iti poate fi de folos daca doresti sa afli gradul de compatibilitate cu partenerul de viata. Trebuie doar sa faci un mic calcul si sa afli care este Numarul Personal al Destinului, numarul Destinului pentru partenerul tau. Scazand cele doua cifre, vei obtine Numarul Revelator al Compatibilitatii voastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cum se calculeaza insa Numarul Destinului? Se aduna toate cifrele prezente in data completa de nastere – luna, an, zi de nastere pana cand se obtine o singura cifra. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 3.02.1970, calculul Cifrei Destinului se realizeaza astfel: se insumeaza cifra zilei de nastere cu cifra/ cifrele lunii si cu cifrele prezente in anul nasterii: 3 (ziua de nastere)+ 0+2 (luna nasterii)+ 1+9+7+0 (anul nasterii). Rezultatul este 22, numar format din doua cifre. Acestea se aduna intre ele pana cand se obtine o singura cifra: 22= 2+2 →4. prin urmare, Numarul Destinului pentru persoana nascuta in ziua de 3 februarie 1970 va fi 4. Procedeul de calculare a cifrei Destinului pentru partener este identic. Se insumeaza cifrele prezente in data sa de nastere pana cand se obtine o singura cifra, cifra finala. 

Acum ca ai calculat care este Cifra Destinului atat pentru tine, cat si pentru partener, mai ai un singur pas de efectuat. Sa le scazi una din cealalta. In mod normal se va scadea numarul mic din numarul mare. O persoana cu numarul Destinului 4, avand un partener cu un numar al Destinului 7 va scadea din numarul mare numarul mic, adica 4 din 7. In acest caz, 7-4 →3. Numarul Revelator al Compatibilitatii in acest cuplu va fi 3. Numarul Revelator al Compatibilitatii iti dezvaluie care este gradul de compatibilitate cu partenerul de viata, ce puncte forte si puncte slabe are relatia voastra, care sunt prioritatile si principiile de functionare ale cuplului, care sunt acele aspecte ale relatiei voastre in care ar trebui sa investiti mai mult pentru a avea o relatie fericita si implinita. Mai jos, aveti interpretarile si semnificatiile numerologice ale Cifrelor de Compatibilitate:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri