Daca vrei sa afli mai multe informatii despre personalitatea copilului tau, asa cum este descifrata in stiinta cifrelor, poti calcula rapid Cifra Destinului pentru copilul tau.

Personalitatea copilului 6 - Copilul 6 este pasiv, cuminte, constiincios, responsabil, blajin si intelegator. Este calm si beneficiaza de o inteligenta frumoasa. Adora sa se afle in grupuri mai restranse de copii si ii plac activitatile pasnice, lipsite de orice urma de agresivitate sau conflicte. Nu are o personalitate foarte puternica sau un fel ostentativ de a fi, insa are cu siguranta un farmec deosebit si o influenta pozitiva asupra celorlalti copii. Este genul de copil pe care ceilalti copii adora sa il aiba in preajma si sa se laude ca il au ca prieten. Fii atenta la felul in care te porti cu el. Nu tipa si nu il certa insistent caci agresivitatea il ingrozeste. Caminul si ideea de familie vor fi importante pentru acest copil.

Personalitatea copilului 7 – Copilul 7 are o minte agera si foarte activa si are nevoie sa fie stimulat in permanenta din punct de vedere intelectual. Este un mic inventator si se simte atras de lucrurile si activitatile care ii ofera prilejul de a-si pune mintea la contributie. Va adora spre ex sa asambleze si sa dezasambleze piesele unei masini, iar jucariile educationale sunt cele mai potrivite pentru el… Copilul 7 este atras de copiii mai mari decat el, inteligenti, care ii starnesc interesul si de la care are ce invata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Personalitatea copilului 8 – Este indraznet, sigur pe el, uneori nervos, capricios, plin de el si parand a nu cunoaste sentimentul de jena si rusine… acesta este copilul 8. Are totodata tendinta de a domina ceilalti copii si in cercul sau de prieten isi asuma, inconstient sau nu rolul de lider si indrumator. Copilul 8 poate deveni indisciplinat, obraznic si neascultator, de aceea parintii trebuie sa stabileasca anumite limite intre indrumare, libertate si disciplina. Daca este plasat intr-un rol protectiv fata de fratii sai, va invata cum sa fie responsabil. La maturitate are tendinta de a fi risipitor si de aceea trebuie invatat cum sa gestioneze banii si ce importanta au acestia.

Personalitatea copilului 9 - Copilul 9 are o imaginatie bogata si ii place sa viseze cu ochii deschisi, tesand in mintea lui scenarii care mai de care mai nastrusnice. Nu minte, insa daca adevarul nu il pune intr-o lumina tocmai favorabila, intuieste cum sa il ocoleasca. Pentru ca are tendinta de a evada din realitate, comunicarea si implicarea sa in activitati practice, care sa il conecteze/ reconecteze la lumea din jur si la ceea ce se intampla in ea, sunt extrem de importante. Pare rece si distant, insa este sensibil, cu toane si are nevoie de multa afectiune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri