Este o femeie implinita, chiar daca nu are, inca, bifate casutele referitoare la sot si copil. Este o femeie puternica si fericita, pentru ca a invatat sa se lipseasca de barierele impuse din mosi stramosi.

Si ma intreb pentru a mia oara, ce ne opreste pe noi, ceilalti, sa-i urmam exemplul, sa-i ascultam sfatul atunci cand spune ca "noi suntem artizanii propriului viitor, ca pentru a traversa un hau ai nevoie de un pod trainic", ce ne determina sa ii catalogam in fel si chip pe oamenii care au reusit, ce ne face sa uram inteligenta, superioritatea si sa nu putem spune: “sunt atata de destept, incat imi dau seama cat sunt de prost”? Sa preferam sa fim cei mai prosti dintre destepti si sa incercam sa ne auto-cizelam, auto-depasim, auto-educam, pentru ca nimeni, niciodata nu va face acest lucru pentru noi.

Si as prefer sa-mi vand sufletul unui om care stie sa-l creasca frumos, sa-l ingrijeasca de cate ori este nevoie, as prefera, la fel ca Pascal, sa fac un pariu cu viata, sa pariez sufletul contra unei vieti superbe, inchinate daruirii si constructivismului, a frumusetii interioare si a dezvoltarii crescande a calitatilor pozitive, a modestiei si a implinirii treptate. La cat mai multe!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Foto: Shutterstock

Un articol de Alexandra Popovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri