Doresti sa afli care sunt principalele previziuni numerologice pentru anul care va veni? Doresti sa afli ce-ti va aduce anul 2011 in iubire? Ce se va intampla in cariera ta si care va fi situatia ta pe plan financiar in 2011?

2011 pentru Numarul 9 - 2011 este ca o furtuna de bune si rele pentru cei aflati sub semnul acestei cifre. Influenta lui 9 este covarsitoare pentru anul 2011. 2011 inseamna Independenta si Libertatea. Independenta ii striga pe acesti nativi. Libertatea ii atrage. Tentati sa actioneze si sa ia decizii sub impetuozitatea acestor doua necesitati, multi din nativii acestei cifre iau decizii radicale. Aceste decizii vor fi diferite din cauza ca multi percep in mod diferit notiunea de libertate. Sub o forma sau alta insa, toti se grabesc sa o gaseasca. Pentru unii, va determina despartiri subite in relatii lungi si stabile. Pentru altii, va favoriza realizarea unor casatorii neasteptate. Pentru unii, nu este recomandata asumarea riscurilor. Pentru altii, asumarea riscurilor va inseamna biletul de trecere catre o viata noua. Indiferent de categoria in care va incadrati, un sfat pentru voi toti: aveti mare grija cu banii! Evitati speculatiile pe plan financiar si nu faceti risipe. Nu va aruncati cu capul inainte! Chiar daca sunteti tentati sa prezentati demisia pe masa sefului, nu o faceti daca nu sunteti siguri ca o faceti pentru recompense lucrative si satisfactii morale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri