Doresti sa afli care sunt principalele previziuni numerologice pentru anul care va veni? Doresti sa afli ce-ti va aduce anul 2011 in iubire? Ce se va intampla in cariera ta si care va fi situatia ta pe plan financiar in 2011?

2011 pentru Numarul 6 - 2011 este pentru cei al caror destin este influentat de numarul 6 un an bun pentru a-si aduna fortele si a se mobiliza. 2011 va fi un an mediu, fara schimbari dramatice sau radicale si le va pune la bataie Perseverenta si Rabdarea. Incetul cu incetul, luna cu luna, teoriile lor idealiste se muta rapid in zona planurilor concretizabile. In 2011, sunt sanse mari de a achizitiona o noua locuinta, o proprietate, o masina sau de a face calatoria visurilor voastre. De asemenea, exista sanse mari pentru a face o schimbare pozitiva la locul de munca (o promovare sau o marire substantiala de salariu) , chiar daca la inceputul anului veti fi nevoiti sa munciti de doua ori mai mult decat inainte.

Veti cunoaste persoane noi care va vor schimba modul de gandire si va vor introduce in lumea unor noi oportunitati. Stabilitatea legaturilor emotionale cu persoana iubita va fi o prioritate pentru voi anul acesta. 2011 este un an decisiv din acest punct de vedere. Va fi o punte catre pasul cel mare. Noi inceputuri amoroase sunt posibile pentru persoanele singure in al doilea trimestru al anului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2011 pentru Numarul 7 – 2011 va fi pentru cei influentati de numarul 7 un an al Energiei si al Entuziasmului. Este anul in care trebuie sa mergi mai departe cu indrazneala, sa profiti de calitatile tale punandu-le in valoare si sa iti ascuti armele cu care pornesti la bataie in cautarea fericirii. Pe plan profesional, succesul va fi echivalent cu munca in exces. Trebuie sa te tii departe de stres si de tensiunea nervoasa. Evita sa te concentrezi asupra detaliilor care nu merita prea multa atentie. Pe plan emotional, in primele patru luni, 2011 iti va impune anumite incetiniri si limite, insa fericirea alaturi de partener va depinde intr-o mare masura de abilitatea ta de a genera momente de tandrete si pasiune. Ti se va reprosa ca esti posesiva si ca acceleri lucrurile in loc sa le lasi sa decurga dupa mersul lor obisnuit. Castiguri neasteptate pot aparea in prima parte a anului si este important sa le directionezi chibzuit in domeniile in care s-au inregistrat minusuri in 2010.

2011 pentru Numarul 8 - 2011 aduce pentru acesti nativi o cantitate semnificativa de Optimism si Pozitivism si presupune o continuitate a planurilor si a actiunilor initiate in 2010. Pe plan profesional, te vei confrunta cu situatii in care vei fi nevoita fie sa faci compromisuri majore si deloc in concordanta cu principiile tale, fie sa iei atitudine si sa iti sustii pledoaria cu argumente solide. Cum spuneam: 2011 inseamna ATITUDINEA POTRIVITA! De asemenea, pe plan sentimental, in ciuda unor mici divergente si accese de gelozie, 2011 este echivalent cu sentimentul de satisfactie si implinire. Relatiile de iubire vor fi esentiale si revelatorii in 2011. Devin sursa de putere si energie, refugiul celor care se confrunta cu situatii dificile precum imbolnavirea unei persoane din familie sau acuzatii nedrepte si nefondate. Cei singuri cunosc o dragoste care, indiferent daca se va dovedi temporara sau de lunga durata, le va schimba radical viata. Indiferent de problemele financiare care iti vor da anumite batai de cap, reusesti sa te echilibrezi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri