Doresti sa afli care sunt principalele previziuni numerologice pentru anul care va veni? Doresti sa afli ce-ti va aduce anul 2011 in iubire? Ce se va intampla in cariera ta si care va fi situatia ta pe plan financiar in 2011?

Doresti sa afli care sunt principalele previziuni numerologice pentru anul care va veni? Doresti sa afli ce-ti va aduce anul 2011 in iubire, cariera si care va fi situatia ta pe plan financiar? Facand un mic calcul (trebuie doar sa calculezi care este numarul tau reprezentativ!), poti afla imediat. Iata cum: se aduna ziua in care te-ai nascut cu luna in care te-ai nascut si cu anul ale carui previziuni vrei sa le afli pana cand se obtine un rezultat reprezentat de o singura cifra. Spre ex., o persoana nascuta in data de 5 decembrie care doreste sa afle cum o va influenta personal anul 2011 va efectua calculul in modul urmator: aduna 5 (ziua nasterii) cu 12 (luna nasterii -decembrie) si cu 2011 (anul pe care il are in vedere). 5+12+2011 = 5+1+2+2+0+1+1 =12. 12= 1+2 = 3. Aceasta persoana are numarul reprezentativ 3 si isi va regasi previziunile numerologice la numarul 3.

In opinia anumitor experti numerologici, 2011 este echivalentul Anului Universal 4 (2+0+1+1), in timp ce in opinia altora 2011 este o expresie a Anului Universal 13 (conform sistemului de numerologie pitagoreic, anumite numere precum 11 sau 22 se deosebesc de restul numerelor in sensul in care beneficiaza de un tratament preferential, neputand fi adunate sau reduse – 2011 =2+1). Prin urmare, 13 cere schimbarea, progresul si indeamna la revolutie, in timp ce 4 aduce o viziune mai optimista si mai realista a viitorului. Noi vom avea insa in vedere prima varianta. Printre cuvintele cheie care definesc anul 2011 se numara: Angajament, Pragmatism si Tenacitate. Multi care sunt stapani pe tehnica procrastinarii se vor vedea nevoiti sa planifice, sa actioneze, sa traseze planuri de actiuni. Pentru o mai mare acuratete, te invitam sa citesti previziunile numerologice ale numarului tau reprezentativ:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2011 pentru Numarul 1 – 2011 aduce pentru cei nascuti sub semnul cifrei 1 Responsabilitate, Inceputuri, dar si mai multa putere de munca. Este important sa-ti pastrezi optimismul si gandirea pozitiva in primele 5 luni ale anului caci nu vei avea decat de castigat de pe urma lor. Te vor aduce mai aproape de ceea ce iti doresti si te vor invata sa infrunti nedreptatile si criticismul. De asemenea, anul 2011 va fi un an excelent pentru studiul individual. Daca te gandesti sa te reorientezi profesional sau sa urmezi un master, cursuri de specializare sau aprofundare, acum este momentul oportun. In ceea ce priveste relatiile de iubire, acestea trec printr-un proces subtil de transformare care va fi urmat de o decizie majora: casatoria, mutatul impreuna sau planificarea unui copil. Pentru cei singuri, 2011 este o lectie de viata. Din multele oportunitati care le apar in cale, vor trebui sa se rezume la una singura si sa aleaga pe cineva. Deciziile emotionale nu sunt niciodata usoare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri