Ce ar face zodiile daca ar stii ca astazi, si nu in 2012, este sfarsitul lumii? Ar rade, ar plange, si-ar cere iertare pentru tot ce nu au facut, s-ar ruga pentru o zi in plus... sau nu ar face nimic? Cum ai reactiona tu daca ai sti ca nu mai ai decat ziua de astazi si nu si pe cea de maine?

Leu - Daca nu-si saruta parintii de despartire, daca nu vrea sa urmareasca apusul de soare impreuna cu iubitul/iubita, daca se gandeste serios cum sa faca un ban cinstit din organizarea haosului si apoi sa-ti cumpere o rochie, daca se grabeste sa-si achite rata la masina, daca se apuca sa calculeze cu exactitate gaura pe care o sa o lase meteoritul in urma lui si ce se va intampla cu planeta dupa catastrofa, daca incearca sa conduca expeditia catre locul impactului… inseamna ca ai inca in fata ta un Leu autentic.

Fecioara - Fecioara isi ia jucariile frumos si se posteaza intr-un colt de camera incercand sa disece si sa inteleaga adevarul despre sfarsitul lumii. Se uita la cei din jur, le studiaza reactiile, gesturile si mimimica, incercand sa si le explice. De ce astazi si nu maine, de ce gri cand putea sa fie alba, de ce Ion o saruta cu atata patos pe Maria, … Cand in sfarsit intelege incepe sa planga. Si plange, si plange, pana cand cineva ii spune ca totul nu a fost decat o minciuna. Zambeste si suna sa-si rezerve biletul de avion pentru insula Bahamas. Rade zgomotos cand aude ca nu mai sunt locuri. Asta a fost cea mai buna gluma a lumii...

Balanta – In timp ce isi fumeaza ultima tigara priveste felul in care vantul zboara frunzele copacilor. In timp ce bea din ultima cafea, se gandeste ca este pacat ca atata frumusete sa se duca pe apa sambetei. In timp ce face dragoste pentru ultima oara cu partenerul, se gandeste ca nu ar putea niciodata sa se resemneze fara sa mai iubeasca sau sa fie iubit. In timp ce fura din muzeu opera de arta preferata, se gandeste ca nu o sa inteleaga niciodata de ce a fost creat frumosul daca trebuie distrus. Apoi, in timp ce isi bea linistit paharul cu apa, se resemneaza. Acolo unde ajunge poate ca exista o lume si mai frumoasa… Poate ca acolo dracul nu e niciodata atat de negru pe cat pare, criza niciodata atat de rea si oamenii politici atat de mincinosi si ipocriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Scorpion - Daca sfarsitul lumii nu l-ar afecta si pe el, s-ar bucura la gandul ca a gasit cea mai grozava metoda de a se razbuna deodata pe toti cei care i-au facut rau vreodata. Scorpionul ar fi in stare sa se ia la bataie cu toti oamenii din lume care il mint si ii spun ca acesta este sfarsitul lumii. Dar nu o va face. Si-a propus ca in ultima zi a vietii lui sa fie pasnic si diplomat si sa uite de harta. O sa incerce tehnici yoga de relaxare si o sa-ti propuna sa va apucati de citit Biblia. O sa-ti vorbeasca de Dumnezeu si de o viata de dupa. E atat de convingator, incat ajunge sa creada el insusi in ceea ce spune. Si apoi o sa te invite sa urmariti comedia lui preferata cu Stan si Bran. Macar sa muriti in culmea prieteniei si a veseliei!... Minuni se intampla doar la sfarsitul lumii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri