6 Septembrie 2010 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Descifrarea personalitatii unei persoane in fizionomie este relationata cu cele doua forte primordiale: Yin (femininul, delicatul, introvertitul, cel asociat noptii, apei si pamantului si Yang (masculinul, puternicul, extravertitul, cel asociat zilei, focului si vantului), dar si cu cele cinci energii cosmice: lemnul, focul, pamant, metal, apa.

Fata asociata Focului – spre deosebire de primul tip facial, fata asociata focului este caracterizata de o structura osoasa mai proeminenta, de o barbie mai ascutita si de o frunte mai putin lata, par ondulat cu fir gros, de culoare aprinsa (posibil roscat), pistrui, o rapiditate innascuta a discursului si a miscarii. Forma acestui tip de fata este mai mult triunghiulara. Persoanele caracterizata de semnul Lemnului sunt agere, pline de viata si de vioiciune, dinamice, indraznete, iubind aventura, neprevazutul si riscurile. Focul ca energie promordiala aduce viata, caldura, entuziasm, capacitate de a trezi reactii in cei din jur, istetime, spirit ager, dar si o energie fizica inepuizabila.

Ca aspecte negative, Focul poate amplifica tendinta spre accidentare, nesabuinta. La polul opus, diminuarea si reducerea elementului Foc pot conduce catre introvertire, izolare, pasivitate, lipsa dorintei de a actiona si chiar demotivare. De aceea, una din provocarile acestei energii este cea de a-si descoperi si a arata si celorlalti latura sa interioara calda, pozitiva, dar nu si pe cea arzatoare, coplesitoare. Intr-o cantitate prea mare sau intr-o cantitate prea mica, energia Focului poate conduce la nivel fizic la aparitia anumitor probleme dermatologice sau afectiuni ale inimii, la anxietate si tulburari ale somnului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Fata asociata Pamantului are ca trasaturi particulare forma patrata, pielea palida sau deschisa la culoare, o voce deosebita, patrunzatoare, buze carnoase si proeminente. De asemenea, ii este asociat un trup bine facut, usor solid. Pamantul ca energie primordiala aduce stabilitate, pragmatism, dar si rezistenta in fata schimbarilor, o emotionalitate mai putin dezvoltata decat in cazul celorlalte tipuri. Persoanele caracterizate de energia Pamantului au un spirit practic foarte bine dezvoltat si simtul banului castigat prin propriile forte. Sunt iubitoare de confort, usor greoaie si foarte atasate de ideea de material. Simt in permanenta nevoia de a apartine unui loc si sunt atasate de locul in care se stabilesc.

De asemenea, sunt persoane de incredere, pe care te poti baza la incredere, au o judecata limpede si rationala, insa uneori inchistate in propriile principii si rationamente. Excesele sau minusurile acestei energii primordiale pot aduce ca aspecte negative incapatanarea, o oarecare netoleranta fata de ceilalti, o atitudine exagerata vizavi de propria stare de bine si incapacitatea de a se adapta noului. La nivel fizic, dezechilibrele elementului Pamant cauzeaza probleme legate de metabolism, afectiuni la nivelul membrelor superioare si uneori obezitate.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri