Este vorba despre un experiment mondial care ne indeamna pe toti la dieta in ceea ce priveste cumparaturile. Asta "da" provocare mai ales pentru femeile innebunite de cumparaturi!

Vreau sa lamuresc un lucru la care ma gandesc de o vreme: a fi “fashionist/a” (persoana care iubeste moda) nu este egal cu a fi innebunit/a dupa cumparaturi sau a fi o shopalcoholic/a! Ceea ce este clar este ca, pentru o fashionista veritabila, aceasta provocare de a purta doar 6 obiecte vestimentare intr-o luna este un joc foarte incitant; este vorba in fapt de a-ti pune creativitatea la incercare, pentru ca totul tine de alegerea accesoriilor potrivite, de combinatii potrivite si de reinterpretarea unui obiect vestimentar.

De altfel, "fashionistele" si "fashionistii" pe care ii stiu, nu au deloc mania alergaturii prin magazine, nu impartasesc isteria de a arunca banii pe orice, doar de dragul improspatarii de voie, de nevoie a garderobei din sifonier, impinisi de un fals concept despre moda, promovat de catre industria de consum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Ca sa exemplific mai bine ce am de spus pe aceasta tema, trebuie sa citez opinia actorului George Pistereanu despre haine si despre look-ul personal pe care a impartasit-o revistei Esquire in ultimul numar (iulie-august 2010). Cred ca multi oameni pentru care felul in care se imbraca conteaza, se pot identifica cu frazele tanarului actor:

“Nu am foarte multe haine si nici nu am facut pasiune pentru ele. Ultima data cand mi-am cumparat haine a fost acum doi ani. Am dat 1800 de euro pe ele si nu au fost din Romania. Este absolute necesar ca cele pe care le port intr-o zi sa se asorteze. Sunt ca un acumulator, iar hainele sunt sursa mea de energeie”, spune actorul, dand parca o definitie mai exacta a ceea ce vroiam sa spun. “Nu imi place sa ies din casa oricum, chiar daca risc sa intarzii. Intotdeauna ma uit in oglinda dupa ce termin. Dupa ce m-am imbracat, patul meu arata ca dupa razboi”.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Îți doresc timp…

Deci, este clar, provocarea de a purta cateva obiecte vestimentare intr-un anumit interval de timp, nu ar trebui sa fie "mare chestie" pentru “fashionistii” adevarati, pentru oricine vrea sa fie original si sa mai faca si niste economii in acelasi timp!

“Sase obiecte vestimentare” intr-o luna este de fapt un ramasag online propusa de site-ul sixitemsorless.com. Ai niste reguli clare pe care trebuie sa ti le auto-impui: trebuie sa iti alegi din sifonier sase obiecte vestimentare (Atentie! Trebuie sa ai deja aceste obiecte vestimentare, nu ai voie sa cumperi nimic timp de o luna) si trebuie sa mai stii ca cele sase obiecte alese nu includ accesoriile si incaltamintea. Apoi, treci la treaba!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri