2 August 2010 publicat în Lifestyle 10 share-uri

O existenta umana este alcatuita din urcusuri si coborasuri, din puncte pozitive de energie, puncte negative si puncte critice. Fortele antagonice trebuie sa ajunga insa la un consens. Pentru a putea intelege si evita tensiunile care apar de-a lungul unei existente umane, numerologii recomanda cunoasterea cifrei personale de tensiune.

Cifra de tensiune 4 – Cifra 4 este asociata tensiunilor provocate de lipsa pragmatismului si de o viziune romantica si idealista a vietii, usor nerealista. Aceste persoane vor suferi si vor fi supuse unei presiuni interioare maxime atunci cand vor descoperi ca viata, cei din jur, persoanele iubite nu sunt facute dupa calapodul lor. Tensiunile vor surveni de asemenea pe fondul unei sensibilitati exagerate si a inabilitatii de a face fata presiunilor.

Cifra de tensiune 5 – Cifra 5 predispune spre un egoism mai mult sau mai putin potentat, spre o dependenta de ratiune si de confort material si spiritual, spre atasamentul fata de oameni si lucruri menite sa gadile orgoliul. Ca urmare a faptului ca intreaga lor energie este consumata inspre atingerea scopurilor personale, adeseori ranindu-i sau trecand peste sentimentele celor din jur, in viata persoanelor asociate cu cifra 5, tensiunile nu vor intarzia sa apara.

Cifra de tensiune 6 – Tensiunile asociate cifrei 6 sunt rezultatul dificultatii de a atinge un echilibru intre nevoile spirituale si cele materiale, intre necesitatea de a respire aerul solitudinii si necesitatea dezvoltarii unei vieti de familie. Cifra 6 este asociata fricii de obligatii, a ezitarii de a-si lua angajamente pe termen lung, a ezitarii de a intemeia o familie inainte de atingerea unei oarecare stabilitati materiale. Relatiile pe termen scurt sunt excelente, insa cele pe termen lung vor fi tumultoase si impetuoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cifra de tensiune 7 – Pentru cifra 7, tensiunile vor surveni atunci cand conservatorismul si opozitia fata de schimbari (specifice cifrei) intra in conflict cu necesitatea de dinamism si evolutiei a lucrurilor din mediul inconjurator. Persoanele cu cifra 7 ca cifra a tensiunii vor traversa anumite stari de surescitare in momentul in care se incapataneaza sa clasifice drept “bun, drept si multumitor “ceea ce altii clasifica drept “susceptibil de a fi imbunatatit”.

Cifra de tensiune 8 – 8 ca cifra a tensiunii aduce in plan emotional presiuni si noduri conflictuale mai ales in planul sociabilitatii si a exprimarii individualitatii. Atunci cand se afla in grupuri mari de oameni sau cand sunt pusi in situatia de a li se introduce persoane noi, aceste persoane se pierd, isi pierd ideile (care de multe ori sunt excelente), se pierd pe ele ca parte integranta din acest grup. Perfectionisti din fire, tensiunile interioare si nemultumire vor surveni din aceasta cauza. Trebuie sa invete sa-si controleze emotionalitatea si sa fie ei insisi si in prezenta altora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri