2 August 2010 publicat în Lifestyle 10 share-uri

O existenta umana este alcatuita din urcusuri si coborasuri, din puncte pozitive de energie, puncte negative si puncte critice. Fortele antagonice trebuie sa ajunga insa la un consens. Pentru a putea intelege si evita tensiunile care apar de-a lungul unei existente umane, numerologii recomanda cunoasterea cifrei personale de tensiune.

Cifra de tensiune se obtine prin scaderea Cifrei Vocalei din Cifra destinului. In cazul nostru (Radu Ioana, nascuta in 10 februarie 1980), din Cifra Destinului – 3 -se scade Cifra Vocalei – 3- (a se observa ca ambele sunt impare). Prin urmare, numarul de tensiune este 0.

Mai jos, va prezentam si interpretarile cifrelor personale de tensiune:

Cifra de tensiune 0 - In cazurile in care numerele Destinului si ale Vocalei coincid, valoarea Cifrei de Tensiune este nula. Ce inseamna acest lucru? De-a lungul existentei sale, individul caruia ii corespund aceste valori nu va traversa perioade bulversante si tensionante. Probleme isi vor gasi rezolvare fara consumarea unei cantitati de energie majore.

Cifra de tensiune 1 – In ceea ce priveste persoanele care au ca cifra personala cifra 1, de-a lungul existentei acestora, tensiunile apar in mod constant sau vor aparea ca urmare a lipsei de hotarare, a unei vointei slabe care se lasa influentata prea mult de catre cei din jur, a incapacitatii de a se mobiliza cu totul inspre realizarea scopului propus si a fricii de schimbare si de noutate. Situatii incordate si nemultumiri pot aparea ca urmare a faptului ca ascultand de dorintele celor din jur, le vor minimaliza pe cele proprii.

Cifra de tensiune 2 – Tensiunile spre care predispune numarul 2 ca numar reprezentativ sunt legate de inflexibilitatea si inconsecventa cu care se pun bazele relatiilor cu cei din jur. Tensiunile se vor crea din cauza unei comunicari deficitare, din cauza neputintei de a empatiza sau a stabili legaturi emotionale cu ceilalti sau pur si simplu din cauza faptului ca reprezentantii numarului 2 intampina unele dificultati in exprimarea propriilor sentimente. Tensiunile existente sunt o consecinta a lipsei de vointa in autoeducarea emotionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cifra de tensiune 3 – Neastamparul sufletesc si tensiunile care se vor manifesta in cazul persoanelor care au ca numar al tensiunii cifra 3 sunt rezultatul unei oarecare superficialitatii si a sentimentului de instabilitate si nesiguranta. Pentru ca persoanele asociate acestei cifre sunt personalitati libertine, actionand intotdeauna dupa placul inimii si propriile reguli si incalcand toate legile si restrictiile sociale, tensiunile nu vor intarzia sa apara mai devreme sau mai tarziu. In dorinta lor de a actiona in spiritul autodeclarat al libertatii, vor leza orgoliul multor persoane si vor da nastere situatiilor conflictuale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri