11 August 2010 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Se spune ca ura, in ciuda faptului ca este un sentiment negativ si in mod clar autodistructiv, este un sentiment la fel de intens si puternic ca dragostea. Iti propunem astazi un altfel de horoscop: un horoscop in care o sa vedem care este atitudinea zodiilor dupa o despartire. Prin urmare, ce fac zodiile dupa ce au iubit?

Varsator

Pentru Varsator, iubirea nu se poate transforma nici in ura, nici in dorinta de razbunare, nici in uitare daca a fost o iubire adevarata. Idealist si pasional din fire, Varsatorul pluseaza mult pe amintiri si pe felul in care fosta sa relatie i-a marcat viata. Oricat de rau ar fi mers relatia sa, Varsatorul isi va construi in mintea sa o imagine pozitiva si idealista a relatiei. Nu stie sa urasca si nici sa ramana indiferent. Chiar daca va gasi puterea de a merge mai departe, va continua sa-si iubeasca in continuare fostul partener. Adeseori se agata cu disperare de trecut, refuzand sa cunoasca alte persoane pana in momentul in care nu se simte pregatit pentru o noua iubire.

Pesti

Pestii nu stiu sa urasca si nici sa tina ranchiuna si dusmanie, dar urasc sa fie nevoiti sa urasca. Daca tin la o persoana, iubirea lor va fi blajina si echilibrata, iar sentimentele lor sincere si adevarate. Pune-i sa strige apoi, dupa despartire, cat de mult de urasc ca nu o sa creada nici ei. Ura pestilor nu se manifesta decat verbal si la suprafata, caci in interiorul lor constientizeaza ca iubirea, ca si ura, se sterg odata cu trecerea timpului.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto prima pagina: Kirsi Eerikkilä /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri