11 August 2010 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Se spune ca ura, in ciuda faptului ca este un sentiment negativ si in mod clar autodistructiv, este un sentiment la fel de intens si puternic ca dragostea. Iti propunem astazi un altfel de horoscop: un horoscop in care o sa vedem care este atitudinea zodiilor dupa o despartire. Prin urmare, ce fac zodiile dupa ce au iubit?

Balanta

Fiinta echilibrata de obicei, nu te astepta totusi ca o Balanta sa reactioneze calm si linistit dupa o despartire. Reactiile sale sunt violente si explozive, iar toata energia sa se va canaliza inspre a-i dori raul fostului partener. Amenintarile nu sunt deloc excluse, insa pe masura ce socul emotional se atenueaza, Balanta va ajunge la concluzia ca aceasta a fost cea mai inteleapta decizie pe care au putut doi oameni sa o ia vreodata. Ura sa pentru cel pe care l-a iubit odata este temporara. Nu va ajunge niciodata sa-si puna amenintarile in practica.Pasul urmator va fi sa isi doreasca alaturi de ea pe cineva care sa nu o mai raneasca.

Scorpion

Pare ciudat si anormal ca Scorpionul, unul dintre cei mai puternici razbunatori ai horoscopului, cu toti nervii lui si toata energia lui vindicativa, se va limita la a-si uri fostul partener… si atat. Daca a fost parasit insa, ranchiuna si resentimentele lui te vor urmari o viata intreaga si nu te va ierta nici pe patul de moarte. Scorpionul poate trece cu usurinta peste despartiri, insa nu si peste cele de care s-a facut el insusi vinovat. Deoarece este un perfectionist din nastere si nu isi accepta propriile greseli, va suferi enorm daca se va simti vinovat de despartire si se va zbate sa obtina iertarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sagetator

Cavaleri si gentili, cu un simt al dreptatii bine inradacinat, nativii din Sagetator sunt cei care ne demonstreaza ca, in ciuda sentimentelor contradictorii si coplesitoare pe care le aduc, despartirile pot fi frumoase. Un Sagetator gaseste de cuviinta ca este onorabil sa te desparti in termini amiabili de persoana care obisnuia sa te faca fericita. Asadar, sa nu te mire daca la despartire Sagetatorul iti va da un cadou, iti va inmana flori sau o scrisoare. Este modalitatea lui de a-ti spune ca nu o sa te uite niciodata si ca iti este recunoscator pentru tot ce i-ai oferit.

Capricorn

Capricornul este una din cele mai orgolioase zodii ale horoscopului si inima sa nu cunoaste toleranta daca este ranit tocmai de cel pe care l-a iubit . Daca se vede in postura de a fi parasit, va spune in stanga si in dreapta cat de mult sufera si cat de mult l-ai nedreptatit, isi va cere lucrurile inapoi sau le va arunca pe ale tale din casa, va striga in gura mare ceea ce i-ai facut si ca lucrurile nu vor ramane aici. Actioneaza verbal, dar si prin fapte, iar razbunarea lui poate fi teribila. Pentru Capricorn, granita dintre cele doua sentimente este subtire si o incalca adesea. Pe cat de pasional iubeste, pe atat de intens poate ajunge sa urasca. Daca el este cel care initiaza despartirea, pe cat posibil - avand in vedere impulsivitatea lui- va incerca sa dea dovada de tact si diplomatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri