5 Iulie 2010 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Conform zodiacului finlandez, fiecare anotimp este reprezentat de un semn de origine animala specific - mistretul salbatic, rasul, bursucul si ursul, considerat a fi semn principal. Totodata, semnele principale sunt divizate in alte patru semne de inima, semne care descriu cel mai bine structura interioara a individului. Acestea se numesc semne secundare sau semne de inima. Fiecare din cele patru animale este detinatorul unor insusiri particulare prin care se distinge de celelalte.

Anul este alcatuit din patru anotimpuri: primavara, vara, toamna si iarna si conform zodiacului finlandez, fiecare anotimp este reprezentat de un semn de origine animala specific: mistret salbatic, ras, bursuc si urs, considerat a fi semn principal. Totodata, semnele principale sunt divizate in alte patru semne de inima, semne care descriu cel mai bine structura interioara a individului. Acestea se numesc semne secundare sau semne de inima. Fiecare din cele patru animale este detinatorul unor insusiri particulare prin care se distinge de celelalte. Spre exemplu, in cazul unei persoane nascute in data de 15 februarie, semnul principal este urs, iar semnul secundar, de inima este bursuc. Iata care sunt zodiile horoscopului finlandez, perioadele in care sunt structurate si principalele lor caracteristici:

1.Bursuc (semnul de inima: bursuc): 9 noiembrie – 30 noiembrie - Nativii acestui semn sunt inteligenti, agili si cu toate ca nu le lipseste pragmatismul, au o viziune filozofica asupra vietii. Semnul caruia ii apartin ii conduce mai mult catre construirea carierelor liberale, de arta, decat spre cele de afaceri. Isi construiesc relatii inalte cu cei din jur bazate pe compatibilitatea unui stil superior de gandire. Pot fi obstentativi pana la agresivitate in sustinerea principiilor in care cred. Chiar daca nu incalca regulile de conduita in comunitate, adeseori starnesc uimirea in cei din jur. Trairile mici, nepiperate, stilul de viata banal… toate acestea ii fac nefericiti. Semnul de inima aduce inteligenta, curaj, dar si izolare de ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Bursuc (semnul de inima: urs): 1 septembrie – 23 septembrie - Uneori lumea, asa cum este ea, ii sperie si ii determina pe nativii din Bursuc sa se retraga in universul lor. Par puternici in fata tuturor pentru ca au invatat sa se retraga in fata unui scut de protectie si sa-si stapaneasca emotiile, care adesea sunt contradictorii. In realitate, persoanele Bursuc sunt de o sensibilitate care adeseori le sperie chiar si pe ele. Au o imaginatie foarte bine dezvoltata, un simt al umorului sanatos, un fizic placut si, chiar daca sunt firi interiorizate, putin comunicative, sunt instantaneu simpatizate de ceilalti. Odata cu inaintarea in varsta, nativii capata si intelepciune. Reusesc sa-si depaseasca vulnerabilitatea si sa puna capat framantarilor interioare care sunt atat de puternice incat uneori ii lasa fara pic de vlaga si putere de decizie. Semnul de inima aduce reactii violente atunci cand sunt calcati pe coada.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri