Astrul selenar ne influenteaza viata si nivelul energetic, fiind responsabil de echilibrele si dezechilibrele interioare. Luna influenteaza insa si starea psihica a barbatilor, gradul de agresivitate al acestora, sexualitatea si apetitul sexual, dar totodata si fluctuatiile hormonale. Iata cum influenteaza fazele lunii comportamentul emotional si sexual masculin:

Suntem plini de energiei in apropierea Lunii Pline, ne simtim devitalizati in apropierea Lunii Noi, suntem fie optimisti si veseli, fie ne simti deprimati si tristi fara un motiv aparent - nu putem nega ca nu percepem energia pozitiva si negative a Lunii. Veghiind in tacere si lumina asupra noastra, Luna joaca un rol central in vietile si bioritmul nostru fizic, emotional si intelectual. Astrul selenar ne influenteaza viata si nivelul energetic, fiind responsabil de echilibrele si dezechilibrele interioare. Stiintific vorbind, magnetismul Lunii exercita o oarecare influenta asupra tuturor organismelor de pe pamant, iar ciclul lunii dureaza 29,5 zile.

Calendarul lunar este considerat extrem de util in calcularea perioadei optime pentru semanarea plantelor, pentru tratamente de infrumusetare si ingrijire corporala si mai nou pentru calcularea perioadei optime de fertilitate. Asociem astrul selenar cu ideea de feminitate, delicatete si indeosebi cu efectul pe care il exercita asupra organismului feminin. Dar teoriile stiintifice si astrologice se completeaza si se bat cap in cap cu miturile, credintele, superstitiile si practicele de magie. Se spune insa ca exista un ciclu lunar si al barbatului si ca luna influenteaza starea psihica a barbatilor, gradul de agresivitate al acestora, sexualitatea si apetitul sexual, dar totodata si fluctuatiile hormonale. Prin urmare, haideti sa vedem cum influenteaza fazele lunii comportamentul emotional si sexual masculin:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Primul Patrar (Luna in crestere)

In aceasta perioada, barbatii simt imboldul de a depasi presiunile si inertia trecutului si de a actiona incepand etape pe care altadata le-ar fi amanat, avand curaj si initiativa, incercandu-si limitele si organizandu-si scopurile. Luna ii determina pe barbati sa fie veseli, cuceritori, amatori de flirt, poate usor superficiali si indecisi. Sunt tentati sa promita mai mult decat ar fi realizabil in realitate. Chiar daca intense, sentimentele lor in aceasta perioada pot fi inselatoare si tulburi. Problemele de sanatate sunt depasite printr-un aflux de energie, vitalitate si putere. Barbatii se simt in deplinatatea capacitatilor lor fizice, iar alimentele sunt asimilate bine de organism si aduc energie. Dorinta sexuala creste si ea. Mai mult ca niciodata, atunci cand luna se afla in crestere, barbatii simt nevoia sa-si manifeste energia indeosebi pe plan sexual, preluand initiativa, conducand, dominand, experimentand, lasandu-si simturile sa vorbeasca in numele lor, incercand sa-si impresioneze partenera prin performantele lor sexuale, mai mult decat prin cele emotionale.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri