Sunt fie tineri si frumosi, fie destul de copti la ani, necopti la minte, atragatori, cu trupurile lucrate in sali pretentioase, cu atitudinea slefuita si educata in cluburi si compania oamenilor care au reusit in viata, guru de bamboocereala, siguri pe ei, pe ceea ce ii reprezinta si pe cardurile pline ochi de zerouri incalecate.

Sunt fie tineri si frumosi, fie destul de copti la ani, necopti la minte, atragatori, cu trupurile lucrate in sali pretentioase, guru de bamboocereala, cu atitudinea slefuita si educata in cluburi si in compania oamenilor care au reusit in viata, siguri pe ei, pe ceea ce ii reprezinta, pe cardurile pline ochi. Adora sa traga cu ochiul in presa mondena la noutatile deochiate care au aparut pe prima pagina, sub magulitorul nume propriu care le face cinste, scris cu litere de-o schioapa. Adora jocul de imagine si fugaritul de gazele siliconate, perfecte, scuturate zdravan de izul mediocritatii. Iubesc frumosul feminin si atata timp cat este manifestat sub semnul kitschului high-class, nimic altceva nu mai conteaza.

Odata, intr-un moment de revelatie si glorie, nelinistitului june i s-a nazarit ca ar fi nedrept ca de el sa se bucure o singura femeie. Superbitatile feminine sunt schimbate ocazional, nu la fel de des precum sosetele ce-i drept, insa intotdeauna pentru forme mai apetisante, mai siliconate, barfe mai delicioase, picanterii tot mai incredibile si date dracului. Dragostea este cautata cu lumanarea sub pretextul sexului si multe domnite, fie naive – crezand realmente ca pot face dintr-un Don Juan de Dorobanti un barbat de casa, fie cu un tel bine fixat in viata – imaginandu-si cat de usor este atunci cand esti intretinuta - se lasa de bunavoie prinse in plasa. “Hai ca de data asta chiar mi-ar reusit pasenta”.

Mda… Si este la moda ca masina sa se schimbe odata cu femeia sau ca femeia sa nu faca de rusine automobilul. Iar in garaj, ca si intre cearsafuri, una dupa alta, se odihnesc piese rare, de colectie, bolizi celebri si ravniti de inalta si joasa societate, femei de soi, una si una. Sa nu facem confuzie intre pitiponcul de rand si Don Juanii de Dorobanti. Cei din urma au stil, cunosc legile mall-ului, stiu cum sa-si asorteze banii din portofel cu sapca sau cravata preferata. Stiu ce inseamna Bamboo si ce inseamna sa ai magneti lipiti de teancurile de euro. Banii le permit sa faca selectii drastice prin reprezentantele cu potential ale sexului frumos.

Timpul este bani, iar pitiponcii de Dorobanti isi respecta timpul. Asa ca trec grabiti in timp ce ignora ca au invatat in generala semnificatia culorilor semaforului. Fac curse nebunesti de masini pe artere populate si inainteaza semeti pe trecerea de pietoni. Din cand in cand se intampla si cate un mic accident neprevazut. La vederea banilor totul se da uitarii cat ai zice peste. Valva se naste in jurul cuceririlor amoroase, nu al manifestarilor nefericite de teribilism intarziat. Au invatat ca in viata nu neaparat totul se obtine cu pretul sudorii obtinute la aparatele din sala. Tot ce nu este de vanzare se cumpara. Restul… vine de la sine, manat de mirosul greu al banului venit de-a gata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri