In esenta sa, fiecare persoana are la baza structurii sale psihice si emotionale cate putin din toate cele patru elemente primordiale: apa, aer, pamant, foc, insa unul singur este cel predominant. In functie de semnul primordial cu care este asociata zodia ta, iata care sunt cele mai reusite si cele mai putin reusite compatibilitati:

Pamant-Pamant – Cu o structura psihologica similara, cei doi parteneri creeaza toate premizele unei relatii echilibrate, bazate pe intelegere, stabilitate materiala si armonie. Firi rationale si practice, avand capacitatea de a analiza chiar si situatiile conflictuale cele mai aprige cu mult sange rece, ambii parteneri percep viata intr-un mod pragmatic si realist. Chiar daca unii acuza ca din relatia lor lipseste pasiunea si ca, urmarindu-si scopurile, uita sa se bucure de viata, cei doi formeaza un cuplu extrem de bine sudat, care va trece proba timpului.

Foc-Foc – Poate ca initial totul incepe ca un joc. Poate ca initial cei doi parteneri considera ca ceea ce ii uneste este pura atractie fizica, o relatie scurta, trecatoare, mai mult fizica si hormonala decat orice altceva. Poate ca isi incep relatia gandindu-se ca rareori le-a fost dat sa traiasca asemenea senzatii fizice... Asa ca de ce sa nu joace daca tot au intrat in hora? Poate ca se tem la debutul lor ca si cuplu ca o relatie nu se poate baza doar pe sex si dorinta fizica. Insa cu timpul, pe masura ce il vor descoperi pe cel de alaturi, vor privi uimiti cat de frumos evolueaza relatia lor. Emotii intense, senzatii rafinate, comunicare eficienta, pasiune maxima, schimburi energetic si incurajari reciproce. Avand in vedere natura tumultoasa si schimbatoare a focului, problema majora a acestui cuplu va fi mentinerea pasiunii pentru o perioada de timp indelungata. Prin autocontrol , iubire si bunavointa se poate insa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri