Ajung pe str. Fericirii. Cum dau coltul strazii, ajung intr-o infundatura de strada care nu te duce nicaieri. Aici locuieste M. O femeie ca multe dintre femei. Superba, indrazneata, corp de felina, ochi provocatori si miscari unduitoare. Femeia care m-a innebunit si mi-a rascolit toate noptile, toate clipele mele linistite de fericire.Cea mai sexy femeie pe care am cunoscut-o vreodata.

Sunt doar eu langa ea. Ma accepta asa cum sunt, nu pentru cel care trebuie sa faca totul bine. Imi vrea grijile, ma asculta, imi exploreaza corpul cu o pasiunea devoratoare, ma vrea asa imperfect cum sunt. Nu-mi reproseaza, desi am observant ca uneori devine brusc trista si ingandurata. Stiu ca e tot timpul acolo pentru mine. Si asta ma face sa scurtez ziua lunga de la birou. Ma suna rar…. de pe un numar anonim. Ma intreaba daca cum sunt ok… Sunt cand o aud. M. ma face sa simt ca traiesc cu adevarat.

Pe str. "Pentru totdeauna 2" locuieste Maria. Sotia. O iubesc pe Maria. Ne cunoastem de o viata. Ne-am casatorit pentru ca nu puteam face altfel, pentru ca era singura femeie langa care as fi putut trai indragostit o viata intreaga. Ne-am iubit din prima zi in care ne-am cunoscut. Era persoana potrivita pentru a fi mama copiilor mei. Este afectuoasa, temperamentala, sigura pe ea, inteligenta, cu un job onorabil care i se potriveste de minune. A fost sprijinul meu dintotdeauna si ne completam in mai toate de minune. Maria este cu adevarat frumoasa. Are gusturi impecabile. Erau vremuri cand imi venea sa iau la pumni toti barbatii care ii aruncau priviri lascive pe strada. Pana cand m-am convins ca Maria ma iubeste cu adevarat. Ma iubeste si imi este fidela. Nu m-ar insela niciodata.

Maria se straduieste mult sa fie sotia perfecta si depune, la fel ca mine, eforturi vizibile, pentru ca iubirea noastra sa nu moara. Tot ea m-a facut sa cred in iubirea de tata. Copilul nostru este tot ce am putut avea mai bun pe lume. Pasiunea inca exista, desi… nu mai este ca la inceput, nu a fost niciodata precum noptile de infrigurare pe care mi le ofera M. De multe ori pierdeam ore in sir pe noapte vorbind despre noi si visurile noastre. Acum suntem prea obositi, prea le cunoastem pe toate, ne putem citi in priviri. Vorbim si comunicam si astazi, insa in loc sa vorbim despre noi, vorbim despre cine duce in ziua respectiva copilul la scoala, cum putem obtine mai multi bani, cum sa ne achitam mai repede ratele la banca, etc…. Vorbim putin si despre noi.... dupa ce facem dragoste si ne sarutam scurt, dupa ce adormim si setam alarma pentru ziua urmatoare. Maria banuieste. Dar e prea sigura pe relatia noastra ca sa creada ca ceva poate fi indeajuns de puternic ca sa o destrame. Are perfecta dreptate. Nu as putea sa o parasesc vreodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri