4 / 6

Momentul cu cei dragi

Nu exista nimic mai important pe lumea aceasta decat familia si prietenii. Ei sunt cei pe care te bazezi atunci cand treci prin perioade grele, ei sunt cei care se bucura cu tine atunci cand ai succes, ei sunt cei care iti fac ceai atunci cand esti racita si tot ei sunt cei care iti aduc zambetul pe buze in fiecare zi.

Atunci cand suntem inconjurati de oamenii pe care ii iubim, suntem mult mai fericiti. Profita de orice moment alaturi de familia sau prietenii tai, de oamenii in care ai incredere si cu care te simti bine. Socializand cu ei iti impartasesti stresul si problemele, gasesti solutii mai bune la problemele cu care te confrunti, te simti protejata si mai bine. Alaturi de cei dragi sentimentul de singuratate dispare.

Atunci cand iubesti si corpul tau o simte. Studiile au aratat ca oamenii care experimenteaza dureri fizice, simt mai putina durere atunci cand se gandesc la persoana iubita. Si atunci cand iubim, suntem pline de energie si voie buna, doua lucruri care ne influenteaza pozitiv corpul. Iubeste si lasa-te iubita.

Petrece timp alaturi de cei dragi in fiecare zi.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri