Horoscopul te poate ajuta sa-ti dai seama cum te poti hrani sanatos si sa "alungi" kilogramele in plus. Sa vedem ce pasi trebuie sa urmezi, in functie de zodia ta.
Concentreaza-te asupra unui stil de viata sanatos si o sa vezi cum vei reusi sa ai rezultate remarcabile. Nu este nevoie de un efort exagerat, este chiar simplu daca urmezi niste pasi deja stabiliti. Uita de orice fel de alcool sau paste fainoase, nu manca dupa ora sase, ia micul dejun si silueta va fi pe placul tau.


Sagetator

Esti o fire foarte sociabila si de foarte multe ori esti la petreceri sau evenimente unde se mananca bine. Nu te poti abtine si gusti din tot ce "prinzi" pentru a vedea in ce fel s-a preparat acel fel de mancare pe care deja il stiai.

Evita consumul de produse bogate in grasimi, alcool si dulciuri. Mananca multa carne alba si este de preferat sa incerci sa uiti de tot ce inseamna alimente prajite.


Capricorn

Ai tendinta sa fii la extreme. Ori consumi foarte multa mancare ori, din cauza stresului nu mai poti inghiti nimic si slabesti ingrijorator de mult.

Secretul unei siluete perfecte ar fi sa ai o alimentatie echilibrata. Evita tot ce inseamna aliment condimentat si orienteaza-te spre multe lactate degresate, carne slaba si fa sport. Orice miscare in plus te ajuta, du-te pe jos acasa sau urca pe scari si uita de existenta liftului.


Varsator

Daca esti concentrata asupra unui lucru uiti sa mananci. Esti atat de pasionata incat orice fel de mancare ar fi in jurul tau nu te-ar putea ispiti atat timp cat ai treaba.

Iti fac bine dietele disociate si consumul de multe lichide. Ai ambitia necesara pentru a tine o dieta mai ales daca vezi ca hainele nu mai stau pe tine ca pe vremuri.

Esti o fire optimista si o dieta se poate transforma intr-o distractie pentru tine. Fara pizza, bomboane si mancat foarte mult seara. Poti consuma mancare picanta si multe lactate.


Pesti

Esti predispusa spre ingrasare si de aceea mai tot timpul incerci sa-ti supraveghezi silueta. Ti se pare destul de greu sa duci o dieta la bun sfarsit si ai tendinta de a renunta dupa primele zile. Trebuie sa ai rabdare pentru ca rezultatele apar in timp. Nu-ti place sa faci sport, deci nu te poti baza doar pe sport daca vrei sa slabesti.

Solutia consta in a spune adio alimentelor pe baza de zahar si celor care contin foarte multa apa.
Consuma multe alimente bogate in fier si pune mai putina sare pe mancare.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri