Horoscopul italian nu este unul in totalitate atipic, insa este interesant si inedit tocmai prin faptul ca scoate la iveala importanta primelor numere asociate unei persoane inca de la nastere. Tinand cont de ziua in care te-ai nascut, poti afla mai multe despre adevarata ta identitate.

Numerele sub care ne-am nascut reprezinta mai mult decat o intamplare, credeau vechii italieni, care acordau o foarte mare importanta zilelor in care o persoana a facut pentru prima oara cunostinta cu lumea inconjuratoare. Prin urmare, ziua nasterii este cea care detine cheia misterelor personalitatii si a dorintelor interioare ale unei persoane, exercitand o oarecare influenta asupra astrelor si a destinului personal. Vechii italieni aveau propriile secrete de a citi personalitatea si felul de a fi, de a trai si de a simti al unei persoane si se bazau intr-o foarte mare masura pe intuitie. Horoscopul italian nu este unul in totalitate atipic, insa este interesant si inedit tocmai prin faptul ca scoate la iveala importanta primelor numere asociate unei persoane de la nastere.

Horoscopul italian reprezinta un stil vechi de citire a naturii interioare a celor din jur si de a realiza anumite previziuni in functie de acestea. Tinand cont de ziua in care te-ai nascut, poti afla multe despre identitatea ta. Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – apartin tipologiei A1, cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – apartin tipologiei A2, cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 –apartin tipologiei C3, cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – apartin tipologiei D4. Iata care sunt cele 4 tipologii ale horoscopului italian si trasaturile asociate acestora:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 - Tipologia A1 – Curgere si apa -

Dintre toate tipologiile, oamenii A1 sunt cei care au viziunea cea mai calda si mai frumoasa asupra iubirii. Pentru ei insisi, intregul lor destin se rezuma la “a iubi”, iar daca nu reusesc acest lucru se simt nefericiti, neimpliniti, traind cu sentimental ca nu si-au atins menirea in viata. Se indragostesc de multe ori in viata, cu prea multa usurinta am putea spune, de fiecare data ca si cand ar fi prima si ultima oara, insa dezvolta relatii sentimentale de o natura neobisnuita, adesea furtunoase si intense. Au o natura prietenoasa si adora sa traiasca in mijlocul celorlalti, inconjurati de viata, de tumult, de agitatie si de complicatii. Sunt precum apa… dinamici, plini de viata, agili, se strecoara prin stanci si oameni si in ciuda obstacolelor reusesc cumva sa iasa la suprafata. Chiar daca nu realizeaza, au capacitatea de a-i modela pe ceilalti, contribuind la evolutia lor interioara. Sunt insa si schimbatori, iar uneori, in ciuda unor calitati remarcabile, prea umili, modesti si sensibili la gesturile si cuvintele celor din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri