Pentru clipe scurte ca acestea in care gesturile sufletului nu cunosc control si cenzura, in care trupul uita de restrictii si complexe, in care gandurile se unesc in tacere odata cu jocul trupurilor, iar constiintele sunt adormite sub cloroformul uitarii, merita sa risti totul, chiar daca risti sa ramai cu nimic.

Ecuatia iubirii fatale nu se construieste cu coordonate precise si inguste. De ce nu iubiri interzise, iubiri care iti scutura viata din cap pana in picioare si te lasa rana vie? De ce sa nu consumi nebunia pana la ultima suflare? De ce sa nu capeti trairea hipnotica din cap pana in picioare? Ii simti inca imbratisarea ca te arde. Simti cum te va arde inca mult timp de acum incolo. Si stii ca poate nicio alta iubire nu o va stinge definitiv. Dar totusi… nu e nimic gresit cand iubesti atat de mult. Trairile supreme te inalta in experienta ta ca om. Controlul absolut il are doar libertatea, zeita ducace si haina pe care o numim pagan: trairea sublima. Departe de prejudecati, de lume, de ochi care te judeca, de suflete care te compatimesc si te inteleg, este aceasta clipa care te iarta si te stie, care iti memoreaza prezentul si te vindeca de tot raul urmator.

Cel putin nu te-ai jucat cu incercarea de a fi si ai vrut sa gusti paharul cu aroma de “a nu regreta nimic” pana la capat. Cred ca putini sunt cei care nu isi pierd capul, si sufletul, si sperantele, si visurile de iubire, si dorintele, si aproape, aproape totul cand se apropie cu disperare de ultima picatura de otrava ispititoare. Si pentru clipe scurte ca acestea - in care gesturile nu cunosc control si cenzura, in care trupul uita de restrictii si complexe, in care gandurile se unesc in tacere odata cu jocul trupurilor, constiintele sunt adormite cu cloroformul uitarii, exprimarea nu tine cont de dorintele hormonale si cauta intai implinirea celuilalt - merita sa risti toate amintirile tale vii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

.... El apare din nou in dreptul usii. Priveste tacand spre tine. Intelege la fel de bine. Ii zambesti. Stiintific si dincolo de puterea umana de intelegere, nu ai putea face altfel. Clipa aceasta face sa palpaie si sa usture fiecare fibra si colt de suflet. Dar pana la sfasiere si supliciu, clipa aceasta merita totul...

Dana Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri