ElectroPremium te invita la un concurs in care ai sansa de a castiga unul din urmatoarele premii: un Robot de bucatarie Bosch MCM5529 in valoare de 669 Ron, un Mixer Bosch MFQ3560, valorand 229 Ron, un Prajitor de paine Bosch TAT6004 de 139 Ron

Electrocasnicele ne fac viata de zi cu zi mai usoara si reduc simtitor timpul pe care il petrecem in bucatarie. Iata de ce ElectroPremium te invita la un concurs in care ai sansa de a castiga unul din urmatoarele premii:

-un Robot de bucatarie Bosch MCM5529 in valoare de 669 Ron

-un Mixer Bosch MFQ3560, valorand 229 Ron

-un Prajitor de paine Bosch TAT6004 de 139 Ron.

Ce poti face pentru a castiga unul din aceste aparate electrocasnice pentru bucataria ta? Nimic complicat. Ba chiar simplu. Foarte simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o reteta culinara realizata de tine, atasand obligatoriu si o fotografie a preparatului. Bineinteles, ca in fiecare concurs, sunt si cateva reguli care trebuie respectate.

Atentie asadar! In acest concurs vor fi luate in considerate retetele trimise exlusiv prin intermediul modulului "Trimite o reteta": https://delly.garbo.ro/trimite_reteta.html . De asemenea, vor fi publicate numai retetele originale, insotite de o imagine reprezentativa, proprie a preparatului respectiv. Inainte de publicarea retetei, se va verifica autenticitatea sa.

Pentru a putea trimite o reteta trebuie sa fii logat in contul tau. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.

Concursul se desfasoara in perioada 3 iunie - 3 iulie 2010, iar castigatorii vor fi anuntati in perioada 4-10 iulie 2010.

Pentru mai multe detalii despre concurs, citeste Regulamentul concursului. Aceasta este pagina concursului.

ElectroPremium este o companie specializata in consultanta, promovare si vanzarea produselor electrocasnice Bosch si Siemens. Pentru oferta completa de electrocasnice, viziteaza www.ElectroPremium.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri