8 Iunie 2010 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Ca si ochii, buzele, obrajii sau nasul, barbia iti poate revela personalitatea, dar totodata iti poate oferi si cateva indicii pretioase referitoare la longevitatea si destinul tau.

Pe chipul uman nu sunt inscrise numai sentimentele si emotiile, ci si felul de a fi al unei persoane. Studiind trasaturile faciale ale unei persoane ii poti intui caracterul, dar si felul sau de a gandi si de a actiona, conform morfopsihologiei. Ca si ochii, buzele, obrajii sau nasul, forma barbiei iti poate revela personalitatea, dar totodata iti poate oferi si cateva indicii pretioase referitoare la longevitatea si destinul tau. Iata care sunt acestea:

Chinezii sunt de parere ca fiecarui din cele 5 elemente: apa, foc, vant, lemn, metal, pamant ii corespunde o anumita forma a fetei. De asemenea, fiecare din cele 5 elemente este asociat cu o anumita zona a fetei. Barbia corespunde regiunii de pamant si tradeaza destinul dupa varsta de 60 de ani.

Barbia se afla in legatura cu puterea de rezistenta a indivdului si cu vointa. Cu cat va fi mai puternica si mai pronuntata, cu atat mai mari vor fi longevitatea, puterea de decizie si determinarea, dar si perseverenta in a invinge toate piedicile, capacitatea de a nu se da batut. Barbia este de asemenea asociata cu determinarea, ambitia si pragmatismul. Barbia rotunda aduce prosperitate la varsta matura si la batranete.

In ceea ce priveste dimensiunea barbiei, o barbie mica indica o personalitate sensibila, care are nevoie de atentia si aprecierea celor din jur. O barbie mare indica un temperament caruia ii plac provocarile. Latimea barbiei denota in ce proportie este dezvoltat instinctul de supravietuire. O barbie lata indica o constitutie puternica, un trup bine proportionat, o sanatate de fier si rezistenta in fata bolilor. O barbie proeminenta tradeaza o vointa puternica, o personalitate bine determinata si tendinta spre independenta, in timp ce barbia ingusta, aproape inexistenta sau cu tendinta de retragere indica o persoana cu o individualitate slab dezvoltata si cu o vointa slaba. De asemenea, barbia ingusta mai poate trada o personalitate afectuoasa, plina de tandrete, iar uneori si o constitutie delicata sau uscativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Barbia unghiulara se afla in stransa legatura cu ideea de control si de manipulare a vointelor celorlalti, iar barbia foarte dreapta este caracteristica oamenilor creativi si ingeniosi, acelor persoane care vin cu idei noi, ce produc revolutie si uimire. In plus, barbia unghiulara, cu tendinta de ascutime este un indiciu al unei personalitati deschise, sincere, in care poti avea incredere si pe care te poti baza la nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri