8 / 13

Scorpion

Scorpionii sunt renumiti pentru energia si imaginatia lor. Nativii sunt predispusi la probleme ale aparatului reproducator, eruptii pe piele in zonele genitale, cistita sau boli ale tractului urinar. In plus, exista si posibilitatea aparitiei unor boli pe fond nervos.

Scorpionul este guvernat de planeta Pluto, care este asociata cu formarea celulelor si cu sistemul reproducator. Prin urmare, legatura Scorpionului cu sexul si cu fortele regenerative este puternica. Nativii au trupuri puternice, voluptoase, si se regenereaza foarte usor. Se spune ca Scorpionii arata batrani cand sunt tineri si tineri cand imbatranesc.

Mancaruri:

Scorpionii trebuie sa-si tina in frau apetitul pentru sosuri iuti si nu trebuie sa abuzeze de ele in nici un caz. Cele mai indicate legume pentru ei sunt guliile, sfecla si varza. Produsele lactate sunt si ele indicate, insa in cantitati limitate. Pot consuma din cand in cand fructe de mare si delicatese din peste.

Bauturi:

Scorpionii trebuie sa bea alcool in cantitati moderate, deoarece, la betie, isi pierd controlul propriilor emotii si isi pot face rau singuri. Din cauza alcoolului, sufera, in primul rand, aparatul reproducator. Cele mai bune bauturi pentru Scorpioni sunt vinul spumant, sampania si vinul tamaios.

Daca ai invitati Scorpion:

Scorpionilor le plac felurile de mancare condimentate, cu aroma puternica. Nu te speria daca le dau lacrimile de-a dreptul. Scorpionilor le place mustarul iute, hreanul, otetul. Vor fi incantati daca li se serveste supa de moluste si crustacee. Branza la gratar e completarea perfecta.

Cele mai indicate alimente:

Carne: crustacee;
Fructe: grapefruit, pepene rosu;
Legume: morcovi, ceapa, hamei, dovleac, ridichi, piper, ceapa rosie;
Plante aromatice: cardamom, busuioc, coriandru.

De evitat:

Scorpionii nu trebuie sa manance in cantitati mari, iar masa de seara trebuie sa fie foarte usoara. Apa plata imbuteliata este mai buna pentru ei decat apa de la chiuveta. Scorpionii au greutati in a suporta bauturile alcoolice. Dintre toate zodiile, alcoolul afecteaza cel mai repede si mai tare aspectul exterior al Scorpionului.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri