5 / 13

Leu

Leii au constitutii robuste, sira spinarii supla, coordonare buna. Sunt de regula dansatori si atleti excelenti. Uneori se autosolicita atat de mult incat pot ajunge sa se surmeneze, inclusiv nervos. Partea de sus a spatelui oboseste cel mai repede. Sufera de dureri si presiune in zona inimii. Sunt celebri pentru longevitatea lor.

Soarele, care guverneaza Leul, a fost mereu asociat cu inima, spatele si coloana vertebrala. Influenteaza de asemenea splina si intreaga vitalitate a corpului. Zodia Leului se caracterizeaza prin crestere, vitalitate si sanatate buna. In general, Leii traiesc sanatos, dar trebuie sa invete sa se mai domoleasca pe masura ce inainteaza in varsta pentru a evita riscul unui atac de cord.

Mancaruri:

Leii trebuie sa consume carne de pui, fara a exagera insa. Ar trebui de asemenea sa consume fructe, crude sau uscate. In plus, dintre legume, sunt preferabile vinetele.

Bauturi:

Leii stiu cand trebuie sa se opreasca in cazul bauturii, deoarece ei au inima usor mai slaba si, in plus, cred ca un Leu beat isi pierde pretuirea semenilor, la care ei tin foarte mult. Leii detesta mahmureala, in urma careia, din nou, inima are de suferit. Este mult mai bine sa consume unul - doua pahare de vin vechi.

Daca ai invitati Leu:

Leilor le place luxul. Asa ca, daca aveti asemenea invitati la masa, ar fi bine sa le pregatiti tot felul de mancaruri selecte, de genul caviar, peste, somon, balyk (un tip de peste afumat) sau vanat cu garnitura. Completeaza atmosfera cu muzica clasica si intampinandu-i ca pe niste regi.

Cele mai indicate alimente:

Carne: vanat;
Fructe: lamai, portocale, ananas, mandarine, pepene galben;
Legume: masline, vinete;
Plante aromatice: tarhon, anason, cuisoare, cicoare, busuioc, coriandru, ghimbir.

De evitat:

Timpul isi pune amprenta asupra Leilor, iar ei trebuie sa invete sa se alimenteze cum trebuie si sa mai reduca din mancarurile grase.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri