3 / 13

Gemeni

Gemenii sunt vulnerabili la infectii respiratorii, bronsite si astm. Ei guverneaza nervii si, prin urmare , sunt incitabili si dinamici. Planeta Mercur, care guverneaza Gemenii, este asociata cu respiratia, creierul si intregul sistem nervos. Ea guverneaza si legaturile dintre creier si diversele parti ale corpului, asa ca in cazul Gemenilor starea psihica e in stransa legatura cu starea sanatatii lor fizice. Nervozitatea si anxietatea ii pot imbolnavi literalmente.

Mancaruri:

Gemenii trebuie sa fie mai atenti decat celelalte zodii la produsele ce contin multa albumina: oua, nuci, branza grasa. Pentru sistemul lor nervos foarte solicitat sunt benefice prunele uscate, stafidele si caisele uscate. Gemenii pot consuma de asemenea masline si alune. Uneori, pot manca si feluri de mancare condimentate si iuti.

Bauturi:

Aparent, Gemenii nu sunt interesati de bautura deoarece nu le schimba dispozitia sau comportamentul. Intr-o companie selecta, e mai bine sa nu bea deloc, ci sa-i intretina pe cei din jur cu o conversatie inteligenta. Este cel mai bine sa bea vin slab sau tamaios.

Daca ai invitati Gemeni:

Gemenii nu sunt interesati de cantitate, ci de varietate. Masa poate sa fie mica, dar plina cu diverse feluri de mancare din multe tipuri de bucatarii ale oricarei culturi. Gemenii nu sunt tentati de mancarurile traditionale. Le place exoticul.

Cele mai indicate alimente:

Carne: de pui;
Fructe: caise, rodii;
Legume: fasole, conopida, telina;
Plante aromatice: cardamom, miez de nuca, vanilie, menta, susan, salvie.

De evitat:

Cafeaua si orice stimulent inrautatesc sanatatea Gemenilor si trebuie ocolite. Ceaiurile de plante au efect calmant. Gemenii sunt inclinati sa manance pe fuga si sunt consumatori inraiti de mancaruri fast-food. Pentru a le mentine energia si buna dispozitie, trebuie sa aiba o dieta alimentara echilibrata.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri