2 / 13

Taur

Fiindca papilele gustative ale Taurilor sunt sensibile, ei savureaza intotdeauna o mancare buna si de aceea au tendinta de a se ingrasa odata cu varsta. Sunt deosebit de vulnerabili la raceli, gripe su probleme cu gatul. Miscarea moderata si o dieta corespunzatoare ar trebui sa devina obisnuinta in viata unui Taur. Au tendinta de a manca tot felul de lucruri care ingrasa, sa fie lenesi si sa deteste miscarea. Pot sa apara probleme de genul ochi umflati, iar cu timpul pielea fetei se poate lasa.

Taurul guverneaza si glanda tiroida, ceea ce le poate provoca serioase probleme de greutate in caz de proasta functionare.

Mancaruri:

Taurii trebuie sa stie cand sa se opreasca din mancat, deoarece, in ceea ce-i priveste, lacomia este un pacat cu consecinte grave. Trebuie sa-si aminteasca mereu ca nu tot ce e gustos este si sanatos. Taurii au nevoie de diverse fructe: portocale, lamai, mere, prune si pere. Trebuie sa isi formeze obiceiul de a manca, intre altele, salate usoare de morcovi si varza.

Bauturi:

Excesul de alcool ii poate face pe Tauri periculosi pentru cei din jurul lor. De regula calm si cu picioarele pe pamant, un Taur poat deveni un adevarat butoi cu pulbere dintr-un simplu fleac. Nativii acestei zodii sunt buni cunoscatori de vinuri; ii incanta sa deguste diferite tipuri, dar cel mai mult le place vinu rosu, cu buchet bogat.

Daca ai invitati Taur:

Taurii iti vor accepta oricand invitatia la masa, dar vor fi si mai bucurosi sa fie primiti cu mancaruri bogate, cu feluri savuroase din bucataria autohtona. Ca prim fel, se poate servi o supa groasa, cu bucati de carne. Carnea inabusita, la felul principal, il va da gata pe un Taur. Surprinde-l, servindu-i un sortiment variat de fructe la desert.

Cele mai indicate alimente:

Carne: vita;
Fructe: mere, avocado, banane, cirese, pere, capsuni, zmeura, curmale;
Legume: mazare, spanac, rosii;
Plante aromatice: marar, patrunjel, chimen dulce, menta, karri, cuisoare.

De evitat:

Carbohidratii se transforma in grasimi in trupurile Taurilor si ar trebui consumati cat mai putin posibil, ca si mancarurile grele.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri