12 / 13

Pesti

Acestia sunt cunoscuti pentru picioarele bine proportionate si multi devin dansatori excelenti. Pestii tind sa aiba o constitutie delicata care nu lupta foarte eficient cu bolile. Sunt vulnerabili la raceli, probleme cu sinusurile si cu retentia de apa in trup. Pestii au personalitati profund emotionale, sensibile, si adeseori bolile lor sunt tocmai pe fond nervos.

Sunt in general atrasi de viata traita intens, ceea ce adeseori inseamna mancare si alcool in exces, cat si lipsa de somn suficient. Cheia sanatatii lor sta in restabilirea unor obiceiuri moderate. Cu un minim de grija, cu o dieta echilibrata si putina miscare, se vor simti mereu tineri.

Mancaruri:

Din nefericire, Pestii fac indigestie cel mai usor. Ar trebui sa nu consume peste conservat, mancaruri condimentate sau prajeli grase. In ce priveste alcoolul, e mai bine sa bea vodca pura decat bauturi exotice - totusi cu masura.

Bauturi:

Pestii se obisnuiesc usor cu alcoolul. In afara de asta, sunt sensibili la indigestiile provocate de alcool si suporta greu mahmureala. Ar trebui sa-si aminteasca mereu consecintele pe care excesul de alcool le are asupra lor si sa nu amestece vinul rosu cu cel alb.

Daca ai invitati Pesti:

Pestii, in mod evident, adora pestele. Insa le place deosebit de mult acela care le aminteste de tari indepartate, exotice. Le poti gati peste in stil chinezesc sau indonezian.

Cele mai indicate alimente:

Carne: peste;
Fructe: smochine, mango;
Legume: anghinare, varza, andiva, varza de Bruxelles;
Plante aromatice: tarhon, cimbru, karri, ghimbir, usturoi, piper, coaja de lamaie.

De evitat:

Ar trebui sa evite sarea de masa, deoarece ii baloneaza. Cafeaua ii poate face hiperactivi pe nativii din Pesti si ar trebui consumata in cantitati minime. Pestii sunt foarte sensibili la efectele alcoolului.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri