Indiferent de preferințele tale literare, aceste cărți te vor ajuta să te deconectezi de la rutina zilnică și să explorezi noi universuri fascinante în timpul vacanței tale de vară. Alege una dintre ele și pregătește-te să fii captivat de magia poveștilor în locurile pitorești pe care le vizitezi!

Vacanța de vară este momentul perfect pentru relaxare și evadare în lumea fascinantă a cărților. Indiferent dacă te pregătești să pleci la mare sau într-o destinație montană, o carte bună poate deveni partenerul ideal în aceste momente de liniște și aventură. Iată cinci cărți captivante pe care le poți lua cu tine în vacanța de vară:

1. "Pădurea norvegiană" de Haruki Murakami

Dacă îți plac călătoriile introspective și atmosfera mistică, romanul "Pădurea norvegiană" al celebrului autor japonez Haruki Murakami este alegerea perfectă. Cartea urmărește povestea unui tânăr care se retrage într-o cabană izolată dintr-o pădure, unde descoperă o lume misterioasă și întâlnește personaje enigmatice care îi schimbă perspectiva asupra vieții.

2. "Fata din tren" de Paula Hawkins

Dacă ești în căutarea unei cărți de suspans care te ține cu sufletul la gură, "Fata din tren" este o alegere excelentă. Romanul explorează viața tumultoasă a unei femei care devine obsedată de un cuplu pe care îi observă din tren în fiecare zi. Intriga plină de surprize și răsturnări de situație te va captiva de la prima pagină până la ultima.

3. "Sapiens: Scurtă istorie a omenirii" de Yuval Noah Harari

Dacă preferi non-ficțiunea captivantă, "Sapiens" este o călătorie fascinantă prin istoria umanității, scrisă într-un stil accesibil și plin de insights interesante. Yuval Noah Harari explorează evoluția și impactul majorilor evenimente din trecut asupra modului în care trăim astăzi.

4. "Jocurile Foamei" de Suzanne Collins

Pentru fanii literaturii young adult și ai ficțiunii distopice, seria "Jocurile Foamei" oferă o combinație perfectă de aventură, intrigi politice și dileme morale. Într-o lume post-apocaliptică, Katniss Everdeen trebuie să lupte pentru supraviețuire într-un concurs brutal care captează atenția întregii națiuni.

5. "Insomnii" de Irina Binder

Pentru iubitorii de literatură românească contemporană, "Insomnii" este o carte care te va emoționa și inspira în același timp. Irina Binder îmbină povestea de dragoste cu introspecția personală într-un mod delicat și profund. Este o lectură perfectă pentru momentele în care vrei să te relaxezi și să te lași purtat de frumusețea cuvintelor.

Sursă foto - StockSnap, Pezibear / Pixabey


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri