31 Mai 2010 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Sex-appeal-ul are putin din toate. Inseamna o privire, trasaturi placute (dar nu neaparat), haine de bun gust purtate cu gust, atitudine, acceptare si iubire de sine, siguranta, incredere in sine, inseamna constientizarea anumitor defecte, insa acceptarea lor fireasca.

Felul in care te misti este si el extrem de important si o femeie trebuie sa fie suficient de constienta de sexualitatea sa incat sa-si comande trupul sa se miste intr-un fel atragator, unduitor si personalizat, fara a incerca sa imite exagerat mersul manechinelor de pe podium. Contactul vizual este primordial insa nu trebuie sa fie confundat cu privitul insistent perceput drept alarmant de ostil. Personalitatile pozitive si optimiste sunt percepute mai atragatoare decat cele negative. Este mai mult decat o optiune sau o preferinta: oamenii doresc sa aiba in preajma persoane vesele si deschise, care sa emita mesaje de acceptare si in compania carora sa se simta confortabil.

De asemenea, puterea sexualitatii tale este direct proportionala cu capacitatea de a spune lucruri interesante, care sa starneasca atentia celor din jur: cuvantul potrivit la momentul potrivit, o replica inteligenta, un zambet sugubet daca te afli in incurcatura, tacere daca iti scapa pe moment replica perfecta, o intrebare incuietoare daca vrei sa intimidezi audienta. Cuvintele fac totul si nu prea... Mai mult decat cuvintele in sine, conteaza felul in care le spui, modalitatea in care combini ideile cu tonusul vocii si limbajul corpului, sugerand cu subtilitate un mesaj evident, clar. Increderea in sine joaca rolul cheie in ceea ce priveste atractia. Daca tu nu crezi despre tine ca esti cea mai atragatoare persoana, probabil ca nimeni nu o va face. Pentru ca oamenii sa fie interesati de tine, trebuie sa emiti semnale asemanatoare si sa le arati ca esti interesata de ei. In mod inconstient, limbajul corpului va trasmite mesaje evidente despre felul in care te percepi, iar contactul vizual si gesturile se numara printre cele mai importante indicii ale interesului reciproc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Irina N.

Foto: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri