Cu cat alegi mai putin, cu atat mai putine alegeri ai la dispozitie. Cand esti constienta de ceea ce iti doresti, pasiunea, motivatia si energia ta cresc. Unde a disparut curiozitatea ta, incantarea, hotararea, determinarea si scopul bine stabilit pe care vrei sa-l atingi?

Meditez asupra oamenilor care inca asteapta ca norocul sau soarta sa aiba grija de ei. In calatoria prin lume majoritatea oamenilor raman copii si se asteapta ca un salvator sa-i iubeasca neconditionat , sa le ghiceasca nevoile, sa le ofere fara niciun efort, la cel mai mic semn de alarma, ceea ce au nevoie. Acest lucru dateaza de cand pasim pentru prima oara in aceasta lume si fara sa cunoastem limbajul prin care sa ne exprimam doleantele ne uitam la persoana care ne-a dat viata cu ochi rugatori sa ne satisfaca dorintele. Zambim cu satisfactie cand aceasta a intuit ce avem nevoie si ne plangem cand doleantele nu ne sunt implinite.

Si totusi pe masura ce inaintam prin viata putem sa exprimam exact ceea ce dorim si tot nu o facem. Asta se intampla in cazul fericit. De cele mai multe ori nici noi nu stim ce ne dorim si ne lasam purtati de val in speranta ca aceasta e calea potrivita spre implinirea personala. Aceasta idee e mai mult decat gresita. Si nu o spun doar eu, e dovedit ca cei care isi stabilesc teluri au mai multe reusite decat cei care se lasa dusi de val.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Majoritatea chiar suntem constiente de acest lucru. In general suntem constiente de ceea ce ne dorim in activitatile zilnice, ne satisfacem nevoile primare, insa cand vine vorba de a ne largi putin prizonturile, ne pierdem. Te plangi ca nu iti gasesti partenerul ideal, ca ai o slujba care nu te satisface… nici macar nu ti-ai definit inca foarte clar ceea ce doresti.

Odata ce stii ceea ce vrei sa obtii in calatoria ta prin viata, te vei afla pe un drum plin de implinire. Acest lucru iti deschide o serie de alegeri pe care le poti face si le poti adapta la stilul tau de viata. Tot te plangi ca nu ai o viata de calitate. Vin si eu cu intrebarea indiscreta: Ce inseamna viata de calitate pentru tine? Ce vrei? Pe plan personal? Sentimental? Pe plan profesional?

Cu cat alegi mai putin, cu atat mai putine alegeri ai la dispozitie. Cand esti constienta de ceea ce iti doresti, pasiunea, motivatia si energia ta cresc. Unde a disparut curiozitatea ta, incantarea, hotararea, determinarea si scopul bine stabilit pe care vrei sa-l atingi?

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Leagăn pentru toată copilăria 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Am invatat ca viata devine mai placuta si oricate obstacole si incercari ai intalni pe drum, nimic nu pare prea greu cand esti concentrata sa obtii ceea ce vrei, sa traiesti viata ta, nu a altcuiva. Daca nu intelegi principiul primordial al vietii nu ai nici o sansa. Evolutia si dezvoltarea individuala sunt pietre de temelie in calatoria asta prin viata. Lucrand la acest nivel si descoperind ceea ce iti doresti cu adevarat, de la viata, te adresezi nevoilor tale de baza.

‘’Cauta si vei gasi; ceea ce nu este cautat ca ramane nedescoperit’’. Continuam sa pasim prin viata cu senzatia ca nu am ajuns la nivelul de implinire personala dorit si rezultatul este concluzia. Ce doresc de la viata? Ce doresc de la aceasta arie a vietiii mele? Ceea ce urmaresti sa faci este de fapt sa decizi in mod constient ce vrei, sa-ti faci din asta un scop, si sa-i dai voie mintii tale sa se ocupe de atingerea lui. Am calatorit mult prin viata fara directive si am ajuns la un punct in care ceea ce faceam nu functiona. Atunci am luat decizia constienta sa ma intorc spre mine. Mi-am spus: ‘’De astazi aleg sa ma concentrez pe ceea ce imi doresc ‘’.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Verbalizarea scopurilor tale, descoperirea acelor lucruri pe care sa le faci cu atata pasiune incat sa te trezesti dimineata, pentru ca nu mai ai loc de entuziasmul care te copleseste, face minuni. Acest proces a insemnat pentru mine sa determin mai intai daca sunt pregatita sa obtin ceea ce vreau. Astazi iti spun si tie care a fost primul meu pas.

Ingredientele cu care pleci la drum sunt intodeauna o minte deschisa, o atitudine de curiozitate si distractie si un mediu sigur si linistit unde sa poti fi cu tine insati in momentele in care vrei sa scoti la suprafata acel ceva pe care l-ai ingropat demult. Te ghidez prin acest proces. Fii relaxata si profita la maxim de acest exercitiu.

Ia-ti o foaie de hartie si un pix si scrie primul lucru care iti trece prin cap cand citesti urmatoarele intrebari: Asaza-te confortabil si fii constienta de corpul tau. Simte-ti fiecare muschi cum se relaxeaza si corpul iti devine din ce in ce mai greu cu fiecare expiratie.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri