Speram cu totii ca jobul si cariera pentru care am optat sa fie cele mai potrivite personalitatii noastre. Este insa asa intotdeauna? Numerologia iti poate clarifica cateva dintre nelamuririle tale.


Numarul 9
– Intelegi cel mai bine felul in care functioneaza mintea umana si intelegi oamenii ca nimeni altcineva. Ai un spirit creator care se simte implinit doar in momentul in care potentiatul calitatilor practice cu care ai fost inzestrata este valorificat la maxim. Te-ai nascut nu doar pentru a face bine celui din jur, ci pentru a face bine intregii umanitati. Te preocupa cu adevarat bunastrarea celor din jur si ai tendinta de a te sacrifica pentru binele celor defavorizati de soarta. Sentimentul justitiei este foarte intens la tine si de aceea vrei sa echilibrezi cumva discrepantele dintre cei bogati si cei saraci. Vrei sa ajuti si ai darul de a-i aduce pe ceilalti pe un drum mai bun. Domeniul social si cel al resurselor umane sunt cele care te reprezinta cel mai bine. Munca de voluntariat te face sa te simti cu adevarat fericita si implinita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Poza main, poza int 3, poza int 4: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri