Speram cu totii ca jobul si cariera pentru care am optat sa fie cele mai potrivite personalitatii noastre. Este insa asa intotdeauna? Numerologia iti poate clarifica cateva dintre nelamuririle tale.

Numarul 2 –Daca numarul destinului tau este 2 inseamna ca esti o persoana extrem de sociabila, care poate comunica si innoda cu usurinta legaturi speciale cu cei din jur. De aceea, te simti implinita intr-un job in care vei putea valorifica la maxim abilitatile tale relationale. Esti diplomata si nu iti place sa conduci, ci sa formezi un tot unitar cu ceilalti. Esti asistenta perfect capabila sa faca fata cu brio atributiile sefului, dar care nu-si doreste acest lucru. Esti omul din umbra, mana dreapta a sefului, omul care urmareste armonia si armonia. Cercetarea, invatamantul, dansul, sectorul social sau joburile in diverse institutii de stat, la diverse nivele, pot reprezenta o alegere potrivita pentru tine.

Numarul 3 – Nimic nu te incanta mai mult decat admiratia si ochii oamenilor care se indreapta spre tine. Iti place sa te faci remarcata, iti place sa fii intotdeauna in centrul atentiei, iti place sa iei decizii care ii uimesc pe ceilalti doar pentru ca acest lucru te face sa te simti importanta, vie.

Pentru ca esti curioasa si spontana, te incanta joburile neconventionale, creative, extrem de dinamice, care sa nu iti inhibe spiritul tau libertin. Satisfactia profesionala va veni din domenii precum actorie, atletism, modelling, turism, publicitate sau orice alt domeniu care nu implica izolarea de cei din jur.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul 4 – Numarul 4 al destinului este specific persoanelor cu un simt etic foarte dezvoltat, extrem de pragmatice, atasate de ideea de disciplina si de organizare, minutioase si concentrate asupra detaliului, asupra lucrurilor aparent nesemnificative, ignorate de ceilalti. Esti inzestrata cu ambitie, determinare si multa rabdare. Te dedici intru totul telului propus si nu te abati de la ceea ce ti-ai propus. Este foarte probabil sa ai parte de realizari profesionale remarcabile in domeniii precum inginerie, programare, arhitecura, ecologie, artizanat, arta, pictura.

Numarul 5 – Daca te caracterizeaza numarul 5 al destinului inseamna ca te-ai nascut cu darul persuasiunii, avand totodata un spirit in cautarea spectaculosului si a senzationalului. O cariera care sa iti permita varietatea si libertatea, calatoriile si vizitarea de locuri necunoscute, interactiunea cu oameni diversi si interesanti este cea mai potrivita pentru tine. Uneori starnesti uimirea si nemultumirea superiorilor sau a colegilor prin felul tau superfluu de a fi, insa cei care iti cunosc stilul de lucru stiu ca ideile cu adevarat stralucite, reformatoare de la tine vin. Esti jurnalistul de geniu, actrita stralucita, fotograful pasionat de arta, omul vanzarilor, omul de PR, omul de televiziune sau de radio, mesterul internetului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri