Speram cu totii ca jobul si cariera pentru care am optat sa fie cele mai potrivite personalitatii noastre. Este insa asa intotdeauna? Numerologia iti poate clarifica cateva dintre nelamuririle tale.

Mai mult ca sigur ca motivatia financiara alaturi de posibilitatile de promovare reprezinta un criteriu destul de important pentru ca jobul si pozitia in care te afli sa-ti aduca satisfactie. Bineinteles ca mediul in care profesezi, atmosfera colegiala, bonusurile salariale, stilul de management al superiorilor, felul de a interactiona cu ceilalti, asteptarile pe care le ai de la jobul respectiv si aptitudinile personale indeplinesc un procent covarsitor in realizarea implinirii profesionale. Se spune inca ca pasiunea pentru ceea ce faci (clar mult mai mica si mai nesemnificativa decat toate aceastea) este cea care muta muntii din loc, cea care te aduce cel mai aproape de performanta profesionala si de sentimentul de implinire profesionala.

Simti ca faci ceea ce ti-a fost menit sa faci? Te vezi facand acelasi lucru si peste 10-15 ani cu aceeasi daruire si interes? Oare traseul tau profesional este cel care ar trebui sa fie? Sau simti ca ceea ce faci pe plan profesional nu te reprezinta in niciun fel? Crezi ca este timpul unei reinventari profesionale insa nu stii de unde sa incepi si pe ce anume sa te axezi....

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Speram cu totii ca jobul si cariera pentru care am optat sa fie cele mai potrivite personalitatii noastre. Este insa asa intotdeauna? Numerologia iti poate clarifica cateva dintre nelamuriri. Acesta se calculeaza intr-un mod extraordinar de simplu: se insumeaza toate cifrele din data de nastere pana cand se obtine una singura. In cazul in care rezultatul este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand ramane una singura. Numarul destinului reprezinta felul de a fi al unei persoane, trasaturile cu care s-a nascut si acele trasaturi care il fac potrivit unui anumit drum in viata. Daca doresti sa afli care este personalitatea ta profesionala, calculeaza-ti numarul destinului. Rezultatele si interpretarile numarului destinului sunt prezentate mai jos:

Numarul 1 – Te-ai nascut invingatoare. Te-ai nascut sa fii lider. A trebui sa te supui unor reguli, altele decat cele stabilite de tine, reprezinta o corvoada pentru tine, facandu-te sa te simti cu adevarat nefericita. Ai un spirit inovator, inventiv si esti intotdeauna cu un pas inaintea tuturor, venind cu idei noi care pot fi puse in aplicare intr-un mod util. Iti place sa fii independenta si sa te faci remarcata prin realizarile tale. Printre profesiile care ti se potrivesc sunt cele de consultant, manager, jurnalist, designer. Succes poti avea si in domeniul vanzarilor sau in cel tehnologic, in actorie sau intr-o pozitie de varf a unei companii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri