Da, stim Sunt pretioase. Parca prea copilaresti. Parca nu se potrivesc oricarei tinute. Parca nu prea merg la orice ocazie Insa bulinele noastre dragi intra si revin in sifonierele noastre cu o regularitate care nu poate decat sa ne uimeasca. Prietenoase cum sunt, parca ne intineresc garderoba. Combinate tinand cont de cateva criterii estetice, ne scot cu totul din anonimat. Si pot transforma o tinuta oarecare intr-una cu adevarat sic, usor retro, romantica, ba chiar ultrafeminina si sofisticata. Si o invioreaza cu totul. Stilul anilor 50 revine spectaculos in acest sezon de primavara-vara 2010, iar bulinele au patat in culori si forme geometrice podiumurile si prezentarile de moda ale marilor designeri. Nu este deloc adevarat ca bulinele ar trebui sa fie incluse doar in garderoba adolescentelor sau a tinerelor indraznete. In randul frumoaselor doamne mature bulinele sunt de regula asociate unor tinute clasice deosebite, casual sau elegante. Bulinele nu trebuie sa se transforme niciodata in suprabundenta, iar asocierea mai multor piese cu buline se interzice cu desavarsire daca nu vrei sa transformi tinuta intr-un fiasco vestimentar. Prea multe buline intr-o tinuta nu au ce cauta. O rochie cu buline, o fusta, camasa, sacou sau o esarfa cu buline sunt suficiente! Bulinele pot fi in schimb asociate nonconformist si cu alte imprimeuri si motive. Pentru inspiratie, iti prezentam cateva vedete care au adoptat bulinele in vestimentatia lor si au facut-o cu gust. Iti prezentam de asemenea cateva modele de haine cu buline disponibile in magazine in sezonul de primavara-vara 2010.
DESCHIDE PREZENTAREA

Da, stim… Sunt pretioase. Parca prea copilaresti. Parca nu se potrivesc oricarei tinute. Parca nu prea merg la orice ocazie… Insa bulinele noastre dragi intra si revin in sifonierele noastre cu o regularitate care nu poate decat sa ne uimeasca. Prietenoase cum sunt, parca ne intineresc garderoba. Combinate tinand cont de cateva criterii estetice, ne scot cu totul din anonimat. Si pot transforma o tinuta oarecare intr-una cu adevarat sic, usor retro, romantica, ba chiar ultrafeminina si sofisticata. Si o invioreaza cu totul. Stilul anilor ’50 revine spectaculos in acest sezon de primavara-vara 2010, iar bulinele au “patat” in culori si forme geometrice podiumurile si prezentarile de moda ale marilor designeri. Nu este deloc adevarat ca bulinele ar trebui sa fie incluse doar in garderoba adolescentelor sau a tinerelor indraznete. In randul frumoaselor doamne mature bulinele sunt de regula asociate unor tinute clasice deosebite, casual sau elegante. Bulinele nu trebuie sa se transforme niciodata in suprabundenta, iar asocierea mai multor piese cu buline se interzice cu desavarsire daca nu vrei sa transformi tinuta intr-un fiasco vestimentar. Prea multe buline intr-o tinuta nu au ce cauta. O rochie cu buline, o fusta, camasa, sacou sau o esarfa cu buline – sunt suficiente! Bulinele pot fi in schimb asociate nonconformist si cu alte imprimeuri si motive. Pentru inspiratie, iti prezentam cateva vedete care au adoptat bulinele in vestimentatia lor si au facut-o cu gust. Iti prezentam de asemenea cateva modele de haine cu buline disponibile in magazine in sezonul de primavara-vara 2010.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri