7 Iunie 2023 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Ziua Copilului este un prilej de sărbătoare pentru toată familia. De 1 iunie, Gașca Zurli ne-a dat întâlnire la Sala Palatului, acolo unde ne-a învățat cât de important este să ai prieteni buni, dar și să fim prieteni buni pentru cei din jur.

Ziua Copilului ne-a adus în acest an prilejul de a sărbători la Sala Palatului, alături de cea mai veselă, colorată și educativă gașcă din lume! Gașca Zurli a umplut Sala Palatului, iar nu mai puțin de 10.000 de copii cu ai lor părinți au dansat și au cântat piesele lor preferate.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Mulțumesc, Lulu, Zâna Bună, dar și ceilalți membrii din gașcă sunt iubiți și adorați de zeci de mii de copii din România. Pentru asta, de 1 iunie au existat două concerte la Sala Palatului, de la ora 11, respectiv ora 15. În total, peste 20.000 de suflete s-au bucurat alături de Gașca Zurli de 1 iunie.

Accesul la spectacol s-a făcut cu o oră înainte, iar încă de pe holurile Sălii Palatului se simțea atmosfera Zurli. Mascotele Zurli i-au întâmpinat pe micuți și au făcut fotografii cu pirații cei mai curajoși, pentru că aceasta a fost costumația zilei, dar și cu sutele de fetițele Zurli, costumate precum cea mai iubită fetiță din România, având la braț păpușica Fetița Zurli.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Spectacolul a început în aplauzele și țipetele de bucurie ale celor mici, care cântau cu toții imnul Zurli:

Eu sunt Zurli, eu sunt Zurli!

Ooo-Oooo!

Eu sunt Zurli, eu sunt Zurli!

Ooo-Oooo!

Spectacolul a fost o poveste educativă și interactivă despre importanța prieteniei în viața noastră. Gașca Zurli, alături de Tanti Prezentatoarea, ne-au adus la cunoștință faptul că un prieten bun este valoros, însă și noi trebuie să fim prieteni buni pentru oamenii din jur.

Alături de Piratul Sava, Gașca Zurli le-a arătat celor mici care sunt calitățile unui prieten adevărat. Bineînțeles, Tura Vura nu putea să lipsească, iar năzdrăvăniile ei au stârnit hohote de râs în întreaga sala. Zâna Bună a adus liniștea și pacea, pentru că, nu este așa, orice este posibil, dacă îți dorești cu adevărat.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Motto-ul spectacolului Puterea Prieteniei a fost Toți suntem la fel, chiar dacă suntem diferiți. În acest context, Gașca Zurli a lansat o nouă piesă de 1 iunie, în care copiii învață despre acceptarea diferențelor dintre ei, dar și conștientizarea faptului că toți își doresc aceleași lucruri: iubire și respect.

Spectacolul s-a terminat cu baloanele Zurli, în aplauzele tuturor copiilor, dar și ale părinților care nu au uitat că, în esență, noi toți suntem copii, însă unii dintre noi purtăm măști de adulți.

Mulțumim Gașca Zurli! A fost o zi magică!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri