Camelia Șucu, noul președinte al Crucii Roșii Române, își începe mandatul și stabilește un calendar de activități pentru perioada următoare

2 Iunie 2023 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Camelia Șucu este noul președinte al Crucii Roșii Române, ales pentru un mandat de 4 ani de către Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, desfășurată la București la sfârșitul săptămânii trecute.

București, 29 mai 2023: Camelia Șucu este noul președinte al Crucii Roșii Române, ales pentru un mandat de 4 ani de către Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, desfășurată la București la sfârșitul săptămânii trecute. Recunoscută pentru implicarea sa activă în domeniul umanitar, doamna Camelia Șucu s-a declarat pregătită să conducă echipa Crucii Roșii Române într-o nouă etapă de dezvoltare.

"Este o onoare și o responsabilitate deosebită să fiu aleasă președinte al Crucii Roșii Române. Sunt dedicată întru totul misiunii umanitare și cred cu tărie în puterea solidarității și a acțiunilor noastre de sprijin pentru cei aflați în nevoie. Împreună cu echipa mea, ne vom asigura că vom consolida și extinde serviciile oferite de Crucea Roșie Română, pentru a aduce un real ajutor și speranță în viețile celor mai vulnerabili", a declarat noul președinte al Crucii Roșii Române, doamna Camelia Șucu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Președintele Camelia Șucu s-a întâlnit astăzi, în prima sa zi de mandat, 29 mai 2023, la sediul Central al Crucii Roșii Române, cu echipa executivă și a stabilit un calendar de activități și prioritățile pentru perioada următoare.

Sursa foto: Comunicat de presa, Edu_Cate / Shutterstock.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri