30 Mai 2023 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Ziua Copilului se apropie cu pași repezi, iar în Capitală sunt numeroase activități și evenimente dedicate celor mici. Am pregătit mai jos o listă cu câteva dintre acestea. 

La mulți ani tuturor copiilor!

1. Concert Gașca Zurli - Puterea Prieteniei

Gașca Zurli pregătește cel mai tare concert și promite o zi de poveste pentru cei mici, dar și pentru părinții cu suflet de copil. "Puterea Prieteniei", căci așa se numește cel mai așteptat eveniment de către cei mici, va fi cel mai mare spectacol interactiv din România, iar Sala Palatului va cuprinde zâmbetele infinite ale micuților.

2. 1unifest în parcul IOR

Ca în fiecare an, ItsyBitsy a pregătit numeroase activități pentru copii, în parcul IOR din Capitală. Se anunță o zi plină de jocuri, ateliere distractive și educative, concursuri cu premii și spectacole special pregătite pentru toți copiii.

Detalii aici: https://www.itsybitsy.ro/sari-in-sus-de-bucurie-la-1unifest-2023/

3. Muzeul Antipa

Copiii intră gratuit la Muzeul Antipa, pe 1 iunie! Mai mult, în curtea din spatele muzeului, între orele 10:00-17:00, cei mici sunt așteptați să participe la activități distractive, ateliere de creație, desene pe asfalt, pictură și multe altele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Detalii aici: https://antipa.ro/product/1-iunie-de-poveste-la-antipa/

4. Porți deschise la Camera Deputaților

Între orele 10:00 și 17:00, copiii sunt așteptați să viziteze sălile în care se desfășoară activitatea parlamentară. Cei mici vor putea participa la diverse ateliere, spectacole de teatru, jocuri, toate întreținute de animatori și persoanje din lumea desenelor animate.

Mai multe detalii aici: https://fb.me/e/18NdA8xGD

5. Muzeul Național al Țăranului Român

Între 1 și 4 iunie, în cadrul muzeului se vor desfășura o serie de activități educative pentru cei mici, dar și acțiuni de informare oferite de către Jandarmeria Capitalei și Agenția Națională Antidrog.

Mai multe detalii aici: https://muzeultaranuluiroman.ro/show-item/festivalul-caritabil-festum-liberi/

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

6. Stagiunea estivală cu povești la Teatrul Ion Creangă

Începând cu 1 iunie, până pe 2 iulie, Teatrul Ion Creangă prezintă stagiunea de vară. Copiii se vor bucura de lumea fascinată a teatrului și vor putea participa la spectacole adaptate după cele mai îndrăgite povești ale copilăriei.

Mai multe detalii aici: https://teatrulioncreanga.ro/eveniment/varatic-stagiunea-estivala-cu-povesti/

Sursă foto: MIA Studio, Lara Cold / Shutterstock


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri