TESTUL ILUZIEI OPTICE: Primul lucru pe care îl vezi în această imagine îți dezvăluie personalitatea ta secretă. Indiciu: ai la dispoziție doar 2 variante de răspuns!

26 Mai 2023 publicat în Lifestyle 4329 share-uri

Privește cu atenție imaginea de mai jos și spune-ne care este primul lucru pe care îl vezi în ea și noi îți vom spune mai multe despre personalitatea ta. Oare ceea ce vedem cu adevărat este și ceea ce exprimă imaginea prezentată în fața ochilor noștri sau creierul ne joacă feste?

Ține minte ce ai răspuns și citește în continuare și interpretarea testului în funcție de răspunsul tău. Ai însă grijă să nu trișezi pentru a nu diminua din acuratețea testului. Testul de pseudopsihologie pe care ți-l propunem se bazează pe iluzie optică, mai exact pe informațiile confuze percepute de creier în urma impactului vizual asupra iluziei optice respective. Oare ceea ce vedem cu adevărat este și ceea ce exprimă imaginea prezentată în fața ochilor noștri?

Foto: Anna Shestopalova /Shutterstock

După ce ți-ai notat răspunsul pe o foaie sau l-ai rostit în minte sau cu voce tare, iată și cele două opțiuni de răspuns și de percepție vizuală pe care le aveai la dispoziție. Prin urmare, pentru această imagine există două variante de răspuns:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

a. Ai văzut doi copaci

b. Ai văzut capul unei femei

Dacă ai văzut doi copaci...

Dacă prima oară când te-ai uitat la această imagine ai văzut 2 copaci înseamnă că ai o fire empatică, nobilă, generoasă și altruistă. Îți place să ai grijă de ceilalți și să te implici în tot ceea ce faci, punând mult suflet. Ai o mare putere de compasiune, îți place să oferi, dar în același timp iubești sentimentul de siguranță și să te simți protejată. Ai un dar aparte, iar harul tău constă cu precădere în modul profund în care reușești să atingi inimile celorlalți și să te conectezi cu ei. Deși pari puternică fiindcă ești tot timpul în mișcare, încercând să ajuți și să găsești soluții eficiente pentru toată lumea, ai în același timp un suflet sensibil și delicat, care poate fi rănit destul de ușor.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada?

Iubești oamenii și de multe ori uiți de tine, lăsându-ți nevoile și dorințele pe un plan secundar sau preluând pe umerii tăi și din poverile lor. Nu îți plac conflictele și ai o fire diplomată. Încerci să le înăbuși din fașă atunci când apar și de multe ori joci rolul de mediator de conflicte atunci când te vezi prins la mijloc. De asemenea, ai o fire luminoasă și pozitivă și ți-ai propus să vezi lumea în latura ei frumoasă și bună. Deși ai tendința de a rezista schimbărilor, încerci să te lași purtată de val și să fii mai flexibilă și deschisă în ceea ce privește schimbările din viața ta. În același timp, eșți o persoană extrem de intuitivă, creativă și loială și deseori faci alegeri sau iei decizii ascultând de glasul inimii tale în defavoarea rațiunii.

Testul noilor începuturi: Ce ușă ți se deschide în viitorul apropiat? Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat? Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Dacă ai văzut capul unei femei...

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut atunci când ai privit bine această imagine a fost capul unei femei, înseamnă că ești o persoană deosebit de analitică, care trece totul de multe ori prin filtrul logicii și al rațiunii. Îți place să analizez bine o situație înainte de a lua o decizie căci te gândești de două ori înainte la consecințele acțiunilor tale. Cu toate acestea, ești un om sufletist, extrem de plăcut, amuzant și agreabil și ceilalți adoră să te aibă în preajma fiindcă simț căldura sufletului tău chiar dacă totodată ești o persoană tranșantă și directă și nu eziți să spui lucrurilor pe nume. Oamenii simt că nu o spui din răutate, ci cu bune intenții, pentru a corecta, îndrepta și ajuta.

Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui A contat cine a zbierat mai tare

Dacă în perioada de tinerețe ai tendința de a te gândi prea mult la ceea ce spun și cred ceilalți despre tine, în perioada de maturitate înveți să te detașezi de convingerile tale și să te iubești mai mult pentru ceea ce ești. Cumva, așa te vei și face remarcat, iubit, admirat.

Ești și un om al acțiunii, dar și un om al vorbelor și îți place de multe ori să te afli în centrul atenției, strălucind și punându-ți în valoare talentele și abilitățile, comunicând cu ceilalți, gesticulând, învățând de la ei sau învățându-i. Nu, nu îți plac conflictele și în sinea ta ai tendința de a te retrage ori de câte ori este pe cale de a izbucni unul, însă pe parcursul vieții tale înveți să le faci față cu brio și găsești soluții ingenioase pentru a ieși din ele sau a te sustrage onorabil.

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto fr si main: Anna Shestopalova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri