29 Mai 2023 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Începuturile sunt ocazii unice de a mai face un pas către cunoașterea sufletului nostru. Un nou început ne poate provoacă anumite trăiri, însă dacă am ajuns în acest punct, suntem gata să facem față oricărei provocări!

De-a lungul vieții o luăm de foarte multe ori de la început, închizând anumite capitole și deschizând altele. Începuturile ne scot din zona de confort și ne pun față în față cu anumite provocări cu care nu ne-am mai întâlnit până atunci.

Atunci când în fața noastră se zărește un nou început înseamnă că a venit momentul să închidem capitolele vechi. De asemenea, înseamnă și faptul că Universul știe că suntem pregătiți și că a venit momentul să trecem la nivelul următor.

Un nou început apare atunci când ne-am învățat lecțiile oferite de Univers și putem să mergem cu încredere către un nou drum. Chiar dacă ne încearcă diverse emoții, poate chiar nesiguranță în forțele proprii, Universul ne promite că suntem pregătiți de orice va urma în viața noastră.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Sigur, zona de confort nu ne poare oferi nimic nou și avem controlul total asupra ei. Totuși, zona de confort nu este un loc în care să rămânem pentru prea mult timp. Avem nevoie să creștem, să evoluăm și să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru viața pe care o trăim.

Atunci când o ușă se deschide, alta trebuie să se închidă. Iar acum a venit momentul să vezi ce te așteaptă pe noul drum. Pășește cu încredere și bucură-te de călătorie!

Sursă foto: Natheepat Kiatpaphaphong / valerii eidin, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri