Am închis capitole din viața mea pentru a mă putea bucura de prezent

26 Mai 2023 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Trecutul nu mă făcea decât să bat la porți închise. Prezentul are nevoie de mine, iar eu de el. Restul nici nu mai contează...

Trecutul este un drum către o ușă închisă. O cale pe care o știu pe de rost și la capătul căreia nu mă mai așteaptă nimic. Trecutul nu mai există, drept pentru care nu îmi este folositor în niciun fel. Nu există motive pentru care să mă întorc undeva unde am fost și unde știu că nimic nu poate fi schimbat. Așa cum a fost, cu momente de fericire, cu clipe de tristețe, cu bucurii și dezamăgiri, a fost exact ce trebuie pentru ca pașii mei să ajungă în prezent.

Nu mai bat la uși închise și nici nu mai privesc în urmă. Nu mai vreau să știu nimic din tot ce a fost și nici nu tânjesc după o altă poveste. Trecutul meu îmi aparține, îi mulțumesc pentru lecții, însă aleg să îl închid într-un sertar.

Am nevoie să îmi aduc mintea și sufletul în prezent, pentru a mă putea bucura de tot ceea ce are Universul să îmi ofere. Cu siguranță nu am trăit toate acele situații din trecut pentru ca acum să nu conștientiez tot ceea ce sunt și ce pot fi. O femeie puternică, cu suflet bun, a cărei iubire nu este pentru toată lumea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Închid capitole din viața mea pentru a începe unele noi. De data aceasta pășesc cu la fel de multă încredere, însă cu mai multă înțelepciune, iar asta se datorează trecutului. Mulțumesc pentru lecții, acum mă voi elibera!

Sursă foto: Mariia aiiraM, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri