23 Mai 2023 publicat în Lifestyle 2270 share-uri

Doamne, păzește-o pe fiica mea și îndrumă-i pașii prin viață!

Doamne, mulțumesc că mi-ai dat o fiică! Este cel mai de preț dar pe care îl am în această viață și în toate care vor urma. Dacă este ceva de care să fiu mai mândră, acel lucru este relația pe care o construiesc zi de zi cu fiica mea. Alături de ea învățăm împreună despre viață, despre iubire, despre oameni...

Doamne, pentru că m-ai binecuvântat să devin mamă și ai ales ca sufletul ei să vină să își trăiască existența aproape de sufletul meu, am o rugăminte. Ai grijă de ea! Îndrumă-i pașii și ferește-o de tot ce este rău, mai ales atunci când eu pot să îi fiu alături!

Deși fizic nu suntem mereu una lângă cealaltă, o bucățică din sufletul meu este mereu lângă ea. Iar în gândurile mele, ea este nelipsită. Niciodată nu îmi lipsesc rugăciunile pentru fetița mea, așa că, Doamne, te rog, ascultă-le!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Nu o pune în situații dificile și ferește-o de oamenii cu intenții meschine. Oferă-i întotdeauna sprijinul Tău și trimite-i îngerul său să o povățuiască întotdeauna. Adu în viața ei doar oameni care o pot iubi și prețui cu adevărat. Ajut-o să aleagă calea plăcută Ție și să se încreadă în judecată Ta.

Dă-i sănătate și putere de a reuși să treacă frumos prin viață. Dă-i ani mulți și frumoși, experiențe bogate și vise de împlinit. Lasă-i speranța să fie prezentă în inima sa și amintește-i mereu că brațele mele sunt și vor fi întotdeauna acasă pentru ea.

Te rog, Doamne, păzește toți copiii care nu sunt acum lângă mamele lor!

Semnat,

O mamă!

Sursă foto: Alex Tihonovs, Shutterstock /TairA, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri