Care sunt compromisurile pe care le acceptam cu ochii plecati de dragul plafonarii intr-o relatie convenabila, a obisnuintei sau a privirii suspicioase a celor din jur? Marile concesii implica rani sufletesti adanci. Violenta este precum o boala care te mananca din interior pana ajunge in exterior. Se joaca cu nervii tai, iti pune la incercare rabdarea, iubirea, compasiunea, dependenta si frica folosindu-se de ele pana te predai inainte ca lupta sa inceapa.

Un singur moment imortalizat in poza de pe noptiera in care tu razi iar el schiteaza zambetul de implinire, ramane amintirea perfecta a unei zile de primavara in care era cald iar tu erai indragostita. Cine a spus ca viata trece repede probabil era un visator poet amorezat de propriile creatii. Viata nu trece repede. Trece al naibii de greu iar tu trebuie sa te trezesti in fiecare dimineata la inumana ora de 7 si sa traiesti cu deciziile pe care le-ai luat.

E un text simplu, deloc pompos si fara artificii care iti serveste dusul rece din spatele minciunii numita relatie perfecta, familie ideala sau barbatul fara cusur. Iar daca mai auzi in surdina chitara fara acorduri care iti canta o romanta de dragoste inseamna ca visezi pentru ca in realitate nu exista serenade, elfi, dragoste pana la adanci batraneti si nici Mos Craciun. Esti doar tu, indispusa si morocanoasa, blamand pms-ul, uneori cu cosuri, nu intotdeauna bine dispusa precum o zana a surprizelor in fata lui – obosit de oboseala si plin de el. Unul in fata celuilalt, dezbracati de secrete, cautand iubirea prin niste asternuturi reci si ponosite printre care s-a asternut tacerea.

Ai vazut, ai auzit sau ai mitizat cel putin o data imaginea celor care inca se mai tin de mana la cele peste cateva decenii care au trecut peste parul lor grizonat si ti-ai dori ca batranetea sa fie la fel de blanda si cu tine. Dar ca sa ajungi acolo, oare de cate ori trebuie sa inchizi ochii la micile scapari, marile imperfectiuni, scurtele iesiri sau sa privesti in alta parte cand vrei sa tipi de durere, sa strangi din dinti atunci cand cuvintele de repros iti gadila cerul gurii sau lacrimile dau rostogol peste obrajii acoperiti cu prea mult machiaj?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Care sunt compromisurile pe care le acceptam cu ochii plecati de dragul plafonarii intr-o relatie convenabila, a obisnuintei sau a privirii suspicioase a celor din jur?

Marile concesii implica rani sufletesti adanci. Violenta este precum o boala care te mananca din interior pana ajunge in exterior. Se joaca cu nervii tai, iti pune la incercare rabdarea, iubirea, compasiunea, dependenta si frica folosindu-se de ele pana te predai inainte ca lupta sa inceapa. Si nu e vorba doar de violenta fizica pe care o ironizezi la femeile slabe considerand ca tie nu o sa ti se intample niciodata. Sunt si atacurile verbale care vin sa te admonesteze ca esti undeva mai jos, mult mai jos decat el iar parerea ta nu este niciodata suficient de buna. Iar lucrul asta iti este repetat pe un ton rece al celui care ti-a jurat ca o sa te respecte. A, da… juramintele. Iti aduci aminte de ele? Sunt automatismele de acum spuse intr-un moment in care aveai naivitatea sa crezi ca vor fi vesnice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri