30 Aprilie 2010 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca numerologia iti poate dezvalui tipul de energie sexuala careia ii apartii? Te-ai gandit vreodata ca apeland la ajutorul cifrelor si al numerelor poti afla care sunt necesitatile, asteptarile tale pe plan sexual sau care este dinamica vietii tale sexuale? Pentru a ajunge la o armonie completa cu spiritul si trupul propriu, energia sexuala trebuie adusa la un echilibru stabil cu energia sexuala a partenerului.

5 – Energia ta sexuala este una optima, putand atinge potentialul maxim daca nu ai irosi-o din cauza incapacitatii tale de a-ti stapani impulsurile. Esti capricioasa, indisciplinata, nazuroasa, de nestapanit uneori si treci cu usurinta de la o stare la alta chiar si pe plan sexual. Vrei sa fie acum, aici, in acest moment, dupa care te razgandesti. Nu mai vrei aici, nu chiar in acest moment. Ai nevoie atat de stimulare fizica, cat si de stimulare mentala. Vrei sa experimentezi ceva nou, insisti intru acest aspect, dupa care te retragi si spui ca vrei altceva. Mereu altceva... Ai nevoie in permanenta de varietate si diversitate, ai nevoie de un partener puternic, care intelege sensul echilibrului si al masurii, care sa iti accepte firea ta impetuoasa si impulsiva.

6 – Energia ta sexuala are tendinta de a o completa pe cea a partenerului de viata. Te simti implinita atat trupeste, cat si sufleteste intr-o relatie confortabila, calduta si sigura, bazata mai ales pe comunicare, pe empatie, pe intelegerea si sprijinirea celuilalt. Dupa ce ai ajuns sa iti cunosti foarte bine partenerul de viata si te-ai asigurat ca acesta corespunde fizic, intelectual si psihic asteptarilor tale, lasi deoparte orice prejudecati, inhibitii si limitari si ii arati cum stii tu sa iubesti. Exista o doza concentrata de romantism in tine care se lasa mereu entuziasmata de o muzica buna, o lumina obscura, o sticla de sampanie uitata pe un pat presarat cu petale de trandafiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

7 – Cifra destinului 7 indica o persoana rezervata, foarte atenta la persoanele pe care si le alege ca prieteni, retinuta si tematoare atunci cand vine vorba de alegerea unui partener de viata. Chiar daca sexul este important pentru a te simti implinita, chiar daca nu ai admite nici in ruptul capului acest lucru, iti doresti intai de toate o conexiune spirituala cu partenerul de viata. Esti de aceea prea analitica, prea traditionalista, gandesti prea mult actul sexual si ti-ai format anumite asteptari. Energia ta sexuala este insa puternica si poti ajunge la un nivel profitund de intimitate cu partenerul de viata. Ai nevoie de un partener care sa te inteleaga, sa te sprijine in a fi tu insati, un partener care sa iti insufle increderea de a experimenta si a incerca lucruri noi in intimitaate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri