26 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Când te vei desprinde cu tot sufletul de trecut, vei putea păși către noi povești care te așteaptă să fie scrise de sufletul tău!

Suferința poveștilor din trecut te poate însoți o viață întreagă, dacă îi dai voie să facă asta. În schimb, dacă accepți că totul în viața are are un scop precis și că nimic nu este întâmplător, chiar și situațiile mai puțin plăcute, vei înțelege cu adevărat de ce după furtună apare întotdeauna soarele.

Lecțiile din trecut sunt puse de către Univers în momente cheie ale vieții tale, pentru a te putea face să parcurgi următorul nivel al conștiinței sufletești și spirituale. Ai încredere în faptul că Divinitatea nu lasă nimic la voia întâmplării și, dacă acum tot ceea ce știai s-a dărâmat, asta este doar pentru a face loc lucrurilor, situațiilor, oamenilor care urmează să intre în viața ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Când vei învăța lecțiile din trecut, apoi vei putea trece și la capitolul următor. Vei simți din nou iubirea, bucuria, prosperitatea, doar că acum la un nivel superior! Vei fi gata să te detașezi cu totul de trecut și să închizi acele uși care nu te mai duc nicăieri.

Vei învăța că iubirea necondiționată nu doare, că ceea ce credeai că este dragoste nu erau decât sentimente iluzorii.

Ai încredere că pașii tăi te vor purta în direcția în care îți este menit să ajungi! Până atunci nu fugi de suferință, pentru că ea este indispensabilă în călătoria sufletului tău. La final, vei fi recunoscătoare pentru tot, îți promit!

Sursă foto: Vladimir Arndt, Shutterstock // orderik, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri