19 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Când a fost ultima oară când ți-ai rezervat chiar și câteva momente pentru tine? Să asculți o melodie care îți place doar pentru că îți place, fără niciun alt scop. Să te plimbi prin parc ascultând o meditație sau un podcast care te inspiră doar pentru că vrei să te bucuri de aerul curat și de ceva care te motivează în natură. Fără nicio direcție clară, fără să fii în drum spre ceva sau să vii de undeva. Doar tu cu tine și o pereche de căști, bucurându-te de câteva momente de relaxare. Dacă nu îți amintești ultimul astfel de moment sau dacă deja calculezi zilele de când a trecut, e momentul să iei o pauză.

Pune-ți niște căști stylish în urechi și spune <<pauză, mă întorc imediat!>>

Nu e o noutate că femeia modernă are foarte multă presiune pusă pe ea: să fie de succes și în familie și în carieră, să demonstreze mereu că este independentă și în același timp să își păstreze feminitatea și câte și mai câte. Mamă, soră, iubită, prietenă, fiică, manager, chef, nepoată, iar lista poate continua la nesfârșit. Uneori totul poate părea un vortex din care e greu să evadezi, dar primul pas este, de fapt, cel mai greu de făcut: să spui „pauză, mă întorc imediat”, să îți iei o pereche de căști elegante și chic ca noile FreeBuds 5 de la HUAWEI și să îți rezervi câteva momente doar cu tine, pentru tine.

Okay, și acum ce fac?

O întrebare firească, pe care fiecare dintre noi ne-o punem în mod natural, fiind obișnuite să fugim mereu și să fim într-o continuă agitație. Cu un sunet impresionant, cele mai moderne căști de la HUAWEI te pot ajuta să te deconectezi de la haosul cotidian și să te reconectezi la interiorul tău, la lucrurile care te inspiră și care îți aduc bucurie. Prin driverul dinamic ultra mag și bass-ul puternic fiecare acord din melodia ta preferată va fi amplificat și te va face să dansezi ca și cum ești la propriul tău recital de pe Broadway. Egalizatorul care se adaptează pe o frecvență ultra-wide și funcția de active noise cancellation îți pot crea mediul perfect pentru o meditație de câteva minute, fie ea ghidată, cu sunete ambientale, în parc, la birou sau în metrou, care să te readucă în momentul prezent, să îți limpezească gândurile și să îți relaxeze corpul. Rezistența la apă IPX4 va face și mai terapeutică o plimbare relaxantă prin ploaie pe fundal sonor de muzică clasică, iar bateria care durează până la 30 de ore împreună cu cutiuța de reîncărcare și până la 5 ore fără, face din noile căști de la HUAWEI gadgetul perfect pentru a asculta un podcast care să te inspire sau un audiobook din care să înveți lucruri noi despre cum funcționează creierul tău. Și dacă s-a terminat bateria, dar ideea din ultimul capitol nu, cu funcția supercharge în doar 5 minute căștile tale FreeBuds 5 se vor încărca pentru încă două ore de ascultare!

Variante sunt, și asta știi și tu, important e să faci primul pas, iar apoi vei descoperi un nou univers în care tu ești cea mai importantă persoană din viața ta, și îți va plăcea la nebunie să petreci timp cu tine, îți promitem! Deși căștile pot fi doar un accesoriu trendy, în cazul de față cu un design deosebit, ele pot fi și fix acel ceva de care aveai nevoie să te reconectezi la un alt fel de timp, care curge altfel și care se simte diferit, iar cu noile FreeBuds 5, compatibile și cu iOS și cu Android, singura ta grijă va fi să găsești acele câteva minute periodic și să te bucuri la maximum de ele!

Tu cu tine e de multe ori mai bine

Fie că e vorba de o meditație care să te relaxeze, de un podcast în care urmărești pe cineva care te inspiră, un audiobook care te duce cu mintea într-o lume fantastică sau melodia ta preferată care te binedispune instant, HUAWEI s-a gândit la nevoia ta de a fi tu cu tine și a creat căștile FreeBuds 5 special pentru a înfrumuseța cele mai prețioase momente!

Descoperă-le acum pe HUAWEI Store!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri