19 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Ai încredere în tine! Ai ajuns până aici prin forțele proprii și ai trecut peste orice. La fel vei face și de acum înainte!

Există momente în viață când nu mai știi în ce și în cine să crezi. Te simți dezamăgit, deznădăjduit și ai tendința să te închizi în tine. Lasă la o parte aceste emoții negative, pentru că fiecare situație prin care ai trecut are rostul și scopul său!

Ajungi într-un moment în care nu mai poți crede în nimeni, fie de teamă, fie că ai ajuns într-un punct al saturației. Inima frântă se vindecă cu grijă, cu îndepărtarea de oamenii nepotriviți dar și cu iubire și încredere față de propria persoană.

Chiar dacă acum simți că nu mai poți iubi sau nu mai poți face lucrurile cu care erai obișnuită, nu dispera! Universul vrea să îți arate faptul că ești pregătită pentru a începe un nou capitol. Închei o poveste importantă a vieții tale, unde ai acumulat multe lecții prețioase, pe care le vei folosi în continuare în drumul tău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Acum, este momentul să te uiți către sufletul tău și să îți dai seama cât de prețios este! Ai trecut prin atâtea și ești aici, mai plină de viață ca niciodată! Ai încredere în tine pentru că prin propriile forțe ai reușit să faci ceea ce nici nu visai. Poți iubi mai mult, poți face mai mult, poți trăi exact așa cum îți dorești! Doar, te rog, crede în tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri